«Εργατικό» μιούζικαλ στη Μόστρα

«Εργατικό» μιούζικαλ στη Μόστρα

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα «εργατικό» μιούζικαλ βρέθηκε, χθες, στο επίκεντρο της 62ης Μόστρα της Βενετίας. H ταινία «Romance and cigarettes» που σκηνοθέτησε ο ηθοποιός Τζον Τορτούρο, είναι η ιστορία ενός ερωτικού τριγώνου, που συνοδεύεται από πλήθος τραγουδιών. O Τζέιμς Γκαντολφίνι, γνωστός από τους τηλεοπτικούς «Sopranos», πρωταγωνιστεί στον ρόλο ενός μεταλλεργάτη, που είναι ερωτευμένος με την την ερωμένη του Τούλα (Κέιτ Γουίνσλετ), αλλά δεν μπορεί και να εγκαταλείψει τη γυναίκα του Κίτι (Σούζαν Σαράντον)

Η ταινία, που έχει κωμικούς και δραματικούς τόνους, είναι γεμάτη από τραγούδια διαφορετικών ειδών, από ρομαντικά τραγουδάκια της δεκαετίας του

’50 μέχρι μπαλάντες του Μπρους Σπρίνγκστιν, τα οποία ερμηνεύουν τόσο οι ήρωες, όσο και χαρακτήρες, όπως σκουπιδιάρηδες και αστυνομικοί.

Η πρωταγωνίστρια και γνωστή ακτιβίστρια Σούζαν Σαράντον (φωτ.), δεν μπόρεσε να μην μιλήσει για την έλλειψη ανταπόκρισης της πολιτείας στην τραγωδία της Νέας Ορλεάνης. «H Εθνοφρουρά δεν λειτούργησε τόσο σύντομα όσο θέλουν να παρουσιάσουν», είπε. «H αιτία είναι ότι πρόκειται για μια πολεμική επιχείρηση σε διεθνές πλαίσιο. Μόνο το 5% των δυνάμεων βρίσκεται στην Αμερική, ενώ θα έπρεπε να ισχύει το αντίθετο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή