ATZENTA

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΑΤΡΟ

«Προμηθέας Δεσμώτης» του Αισχύλου από το ΔΗΠΕΘΕ Λάρισας στο Δημοτικό Θέατρο του Αλσους Ηλιούπολης «Δ. Κιντής» (9 μ.μ., Φεστιβάλ Ηλιούπολης 2005). Πρωταγωνιστούν οι Κώστας Καζάκος και Φιλαρέτη Κομνηνού.

– «O Χριστός ξανασταυρώνεται» του Νίκου Καζαντζάκη. Παράσταση του «Οργανισμού Ελληνικού Θεάτρου» στο Αλσος Βεΐκου (9 μ.μ.).

ΧΟΡΟΣ

«Η μηλιά» του Εμμανουήλ Ροΐδη από την ομάδα χορού «griffon» (χορογραφία: Σεσίλ Μικρούτσικου) απόψε στο Θέατρο Πέτρας.

– Τελευταίες παραστάσεις στο Θέατρο «Δόρα Στράτου». Το πρόγραμμα μέχρι τις 25 του μήνα περιλαμβάνει χορούς και τραγούδια από την Κόνιτσα, την Κύθνο, τη Νάουσα και τον Σοχό, τους Ελληνες από τη Βόρεια Θράκη, τους Ελληνες του Πόντου, τη Ρούμελη και τον Μοριά. Καθημερινά εκτός Δευτέρας στις 9.30 μ.μ. (Κυριακή 8.15 μ.μ.).

ΜΟΥΣΙΚΗ

Συναυλία της Νένας Βενετσάνου (αφιερωμένη στον Μίκη Θεοδωράκη) απόψε και αύριο στο «Αίθριο των Μουσών» στο Μέγαρο Μουσικής.

-Συναυλία – αφιέρωμα στη μνήμη του Γιώργου Ζωγράφου στο Αττικό Θέατρο (Αττικό Αλσος, 8.30 μ.μ.). Συμμετέχουν οι Λάκης Παππάς, Καίτη Χωματά, Πόπη Αστεριάδη κ.ά. Είσοδος ελεύθερη.

ΑΚΡΟΑΣΗ

Ζητείται χορεύτρια ή ηθοποιός που να δείχνει από 15 έως 20 ετών για την παράσταση «Hysteria» που θα παρουσιαστεί τον χειμώνα στο θέατρο «Βρετάνια» (σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Αρβανιτάκης, πρωταγωνιστές οι Λάκης Λαζόπουλος και Ακης Σακελλαρίου). O ρόλος απαιτεί ολόγυμνη εμφάνιση. H ακρόαση θα γίνει στο θέατρο (Πανεπιστημίου 7) στις 3 μ.μ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για προσωπικούς λόγους της ερμηνεύτριας ματαιώνεται η αποψινή συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη στο Θέατρο Βράχων καθώς και η εμφάνισή της στο Θέατρο Δάσους Θεσσαλονίκης (15/9). Πληροφορίες για την εξαργύρωση των εισιτηρίων της Αθήνας στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Βύρωνα (210-76.55.748, 7653776), ενώ για τη Θεσσαλονίκη (210-74.75.080-2).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή