ATZENTA

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Η έκθεση «Gerhard Richter-A.R. Penck» εγκαινιάζεται σήμερα (7.30 μ.μ.) στο Μουσείο Φρυσίρα.

– Εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης φωτογραφίας σπουδαστών του AKTO στην αίθουσα Λόγου της Στοάς του Βιβλίου (8.30 μ.μ.). Θα διαρκέσει έως και το Σάββατο.

ΧΟΡΟΣ

Απόψε στο Θέατρο Βράχων μια παράσταση με μουσική και χορό τάνγκο.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Συναυλία του Γιάννη Κότσιρα στο Αλσος Νέας Σμύρνης. Μαζί του οι Μανώλης Φάμελλος και Ραλλία Χρηστίδου.

ΘΕΑΤΡΟ

«Ουζερί Τσιτάνης -Παύλου Μελά 22» από το ΚΘΒΕ απόψε στην Ηλιούπολη (Θέατρο Αλσους «Δ. Κιντής»).

– «Αμφιτρύωνας». H παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών παρουσιάζεται στο Αλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι (9 μ.μ.).

– «Το σπίτι της Μπερνάρντα Αλμπα» του Λόρκα από το Πνευματικό – Πολιτιστικό Κέντρο δήμου Χολαργού («Θεατρική Σκηνή») στο υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου (19ο Φεστιβάλ Πανελλήνιων Αγώνων Ερασιτεχνικών Θιάσων). Αύριο θα απονεμηθούν τα βραβεία και θα πραγματοποιηθεί ένα αφιέρωμα στον Ιάκωβο Καμπανέλλη.

ΑΚΡΟΑΣΗ

Νέοι ηθοποιοί, τραγουδιστές και χορευτές ζητούνται για την παράσταση «O Francesco Vitali παρουσιάζει Κώστα και Αλέξανδρο Χατζή – H επιστροφή» στο «Club 22». Οι τελευταίες ακροάσεις θα γίνουν σήμερα και αύριο από τις 12 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα. Πληροφορίες: τηλ. 210-96.11.118.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παρουσίαση του διεθνούς συνεδρίου της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κύπρου («Hellenism in Cyprus: from Stasinos to Demonax») στο «Σπίτι της Κύπρου» (Ηρακλείτου 10, Κολωνάκι, 12 το μεσημέρι). Το συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία και την Πάφο από την Πέμπτη έως και την Κυριακή (22-25/9) είναι σχεδιασμένο και οργανωμένο από τον καθηγητή Ιωάννη Ταϊφάκο, κοσμήτορα της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κύπρου.

– Τιμητική εκδήλωση προς τιμήν του Ευαγγ. Ζάππα στο περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου (8.30 μ.μ.).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή