ATZENTA

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ταινία «Ανοιξη, Καλοκαίρι, Φθινόπωρο, Χειμώνας… και Ανοιξη» του Κιμ Κι-Ντουκ προβάλλεται απόψε στο Πολιτιστικό Στέκι του Ανοιχτού Προγράμματος «Διάβαση» (Σταυροπούλου 15, πλ. Αμερικής, 8.30 μ.μ.).

ΘΕΑΤΡΟ

«Ειρήνη» του Αριστοφάνη από το ΚΘΒΕ στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης μέχρι και την Κυριακή. Πρωταγωνιστεί ο Θύμιος Καρακατσάνης.

– «Ονειρο καλοκαιρινής νύχτας» από το Παιδικό Στέκι του Εθνικού Θεάτρου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

– «H πριγκίπισσα και ο βάτραχος» από το «Θέατρο Αργώ» της Αιμιλίας Υψηλάντη απόψε στον Κορυδαλλό (Δημοτικό Αμφιθέατρο «Θανάσης Βέγγος», 9 μ.μ.).

– «Ουζερί Τσιτσάνης-Παύλου Μελά 22» από το ΚΘΒΕ απόψε στην Κηφισιά (Αίθριο Πολιτιστικού Κέντρου Δημαρχείου Κηφισιάς, 8 μ.μ.).

– Με την απονομή των βραβείων και ένα αφιέρωμα στον Ιάκωβο Καμπανέλλη ολοκληρώνεται απόψε το 19ο Φεστιβάλ Πανελλήνιων Αγώνων Ερασιτεχνικών Θιάσων (Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου).

ΜΟΥΣΙΚΗ

Στο Κηποθέατρο Παπάγου (9 μ.μ.) ο Μανώλης Λιδάκης. Μαζί του η Νάνα Μπινοπούλου.

– Μεγάλη συναυλία αγάπης για τον θρύλο του ελληνικού τραγουδιού Μπάμπη Τσετίνη διοργανώνει ο Πολιτισμικός Οργανισμός του Δήμου Αθηναίων στο Θέατρο του Λυκαβηττού (8.30 μ.μ.).

– Βραδιά αφιερωμένη στη Μαρία Κάλλας στο Πνευματικό Κέντρο Σπάτων (Σταύρου Μπέκα 7, 8 μ.μ.).

– Συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου στον βιομηχανικό χώρο του εργοστασίου Καμπά στην Κάντζα Παλλήνης (9 μ.μ.). Πληροφορίες: τηλ.: 210-6600611.

– Ρεσιτάλ του Δημήτρη Σγούρου στο Θέατρο Βράχων.

– Στο Θέατρο Αλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι (9 μ.μ.) ο Γιάννης Κότσιρας.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Στην αλβανική λογοτεχνία είναι αφιερωμένη η αποψινή βραδιά στην Αίθουσα Λόγου της Στοάς του Βιβλίου (8 μ.μ.). Στην εκδήλωση που διοργανώνουν οι εκδόσεις «Κέδρος» είναι προσκεκλημένοι οι συγγραφείς Μπεσνίκ Μουσταφάι και Φάτος Κονγκόλι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή