ATZENTA

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΑΤΡΟ

«Ουζερί Τσιτσάνης – Παύλου Μελά 22» του Γιώργου Σκαμπαρδώνη από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος απόψε στο Ηρώδειο.

– «Αγγέλα Παπάζογλου» με την Αννα Βαγενά απόψε στο Κηποθέατρο Παπάγου (9 μ.μ.).

– «Ερωτόκριτος» του Βιντσέντζου Κορνάρου (από το Θεατρικό Εργαστήρι του Πανεπιστημίου Κύπρου) απόψε και αύριο στο θέατρο «Σφενδόνη» (Μακρή 4, Μακρυγιάννη, 9.30 μ.μ.).

– 2ο Φεστιβάλ Ομάδων Δράσης στο «Θέατρο των Αλλαγών» (3ης Σεπτεμβρίου 19α, τηλ. 210-52.48.251). Απόψε η ομάδα «Οι 2 μας» παρουσιάζει τους «Εμιγκρέδες» (6 μ.μ.) και η ομάδα «Πλέγμα» την παράσταση «Αιδοίων Μονόλογοι» (8 μ.μ.). Οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν μέχρι και την Παρασκευή (30/9).

ΑΚΡΟΑΣΗ

Ηθοποιούς για τις φετινές του παραγωγές ζητάει το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης και ο σκηνοθέτης Αντώνης Βουγιούκας. H ακρόαση θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 12 το μεσημέρι στο Θέατρο της Ανοιξης (Γερμανικού 20, Μεταξουργείο). Πληροφορίες: τηλ. 22310-33.325 και 32.215.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αφιέρωμα στον Νίκο Καββαδία απόψε στο παλαιό εργοστάσιο «Κρόνος» στην παραλία Ελευσίνας. Πληροφορίες: τηλ. 210-55.37.303.

– Ομιλία του Anthony Strano με θέμα «H τέχνη της καθημερινής αναζωογόνησης» στο ξενοδοχείο Ilisia (Μιχαλακοπούλου 25, 7.30 μ.μ.).

– Παρουσίαση του βιβλίου «H λεγάμενη» της Ζέτας Κουντούρη (εκδ. Κέδρος) απόψε (8 μ.μ.) στην Αίθουσα Λόγου της Στοάς του Βιβλίου.

ΣΥΝΕΔΡΙΟ

«Θέατρο και θεατρικές σπουδές στο κατώφλι του 21ου αιώνα». A΄ Διεθνές Θεατρολογικό Συνέδριο που διοργανώνει από σήμερα και μέχρι το Σάββατο το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών (κεντρικό κτίριο του Πανεπιστημίου Αθηνών, αίθουσα «Ιωάννης Δρακόπουλος»). Εναρξη απόψε στις 7 μ.μ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το βραβείο «Ελευθερία Σαπουντζή» (η απονομή έγινε προχθές βράδυ στο «Αμόρε») απενεμήθη στην ηθοποιό Φένια Παπαδόδημα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή