Πρεμιέρες και επαναλήψεις

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ετοιμαστείτε για τις πρεμιέρες της εβδομάδας, αρχίζοντας από αύριο στο θέατρο «Τόπος Αλλού» όπου επαναλαμβάνεται η «Γλωσσοκοπάνα» του Μαριβώ με τη Μίνα Αδαμάκη και τη Μιράντα Ζαφειροπούλου σε σκηνοθεσία Νίκου Καμτσή.

Δύο μέρες αργότερα, την ερχόμενη Παρασκευή, το Θέατρο «Μεταξουργείο» σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ Βόλου ανεβάζει τον «Γυάλινο κόσμο» του Τένεσι Ουίλιαμς σε μετάφραση Ερρίκου Μπελιέ, σκηνοθεσία Nebojsa Bradic, σκηνικό και μουσική του Λουκιανού Κηλαηδόνη. Στην παράσταση παίζουν οι: Αννα Βαγενά, Γιασεμί Κηλαηδόνη, Αλμπέρτο Φάις, Γιώργος Χρυσοστόμου.

Την ίδια ημέρα στο Θέατρο Τέχνης, στο υπόγειο επιστρέφει το έργο του Ακη Δήμου «Ντέστινυ», μια παραγωγή του θεατρικού οργανισμού «Νέος Λόγος», την οποία σκηνοθέτησε η Ελλη Παπακωνσταντίνου και παρουσιάζεται από την Παναγιώτα Βλαντή και τη Στέλλα Κρούσκα. Δύο γυναίκες μόνες, στην ηλικία των 30 και κάτι, απελπισμένες χωρίς να το ξέρουν, καπνίστριες, πεισματικά προσηλωμένες στην επιθυμία τους να αυτοπροσδιοριστούν, στην ανάγκη τους να αγαπηθούν. Εχουμε όμως και μια επανάληψη ρεκόρ. Πρόκειται για το «Σεσουάρ για δολοφόνους» που συνεχίζει για έβδομη συνεχή χρονιά με τους Τόνυ Αντονι, Σοφία Βογιατζάκη, Παντελή Καναράκη, Ζέτα Μακρυπούλια κ.ά.

Εν τω μεταξύ, για δεύτερη συνεχή χρονιά συνεχίζει στο «Εμπορικόν» από τις 20 του μηνός η «Σύζυγος Αλλεργιολόγου» με τους: Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Βίκυ Σταυροπούλου και Ιάκωβο Μυλωνά από την παλιά διανομή, αλλά με δύο πρόσωπα, τη Νένα Μεντή και την Τζόυς Ευείδη. Μια κωμωδία καταστάσεων του Charles Busch σε διασκευή του Θοδωρή Πετρόπουλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή