Τραγούδια και μουσικές αφηγήσεις

Τραγούδια και μουσικές αφηγήσεις

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Βάσω Αλλαγιάννη αναλαμβάνει να κάνει πιο όμορφες τις Πέμπτες όσων βρεθούν στο Σταυρό του Νότου, ξεκινώντας από αύριο. H δημιουργός επιστρέφει, έπειτα από ενάμιση χρόνο, σε ένα γνωστό της χώρο και πάντα με τη συντροφιά του Μανώλη Λιδάκη. Μαθαίνοντας μουσική πλάι στον Μάνο Λοΐζο και αργότερα στον Νότη Μαυρουδή, η Βάσω Αλλαγιάννη (φωτο) έχει συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια με τον Νίκο Παπαζόγλου, τον Μανώλη Ρασούλη, τη Χαρούλα Αλεξίου, την Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Μανώλη Λιδάκη κ.ά. Στο Σταυρό του Νότου θα παρουσιάσει τραγούδια, μουσικές και αφηγήσεις γεμάτες συναισθήματα που σπάνια συναντάμε πια στις μουσικές σκηνές.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει δημοφιλή τραγούδια όπως «O Υδροχόος» και το «Αχ, Ελλάδα σ’ αγαπώ», το «Δεν είσαι πουθενά», το «Λεμόνι στην Πορτοκαλιά», τον «Γλάρο» αλλά και αποσπάσματα από το ορχηστρικό άλμπουμ «Svarno» που κυκλοφόρησε το 2004. Θα παίξουν οι μουσικοί: Βασίλης Κετεντζόγλου (κιθάρα), Δημήτρης Χουντής (σαξόφωνο, φλάουτο, κλαρίνο, φλογέρες), Φώτης Μυλωνάς (πλήκτρα), Γιώργος Σπηλιωτόπουλος (μπουζούκι, τζουράς), Παρασκευάς Κίτσος (μπάσο) και Σωκράτης Γάνιαρης (τύμπανα).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή