Φεστιβάλ θεάτρου τσέπης

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέες θεατρικές ομάδες και σχήματα με αμιγώς καλλιτεχνικές προτάσεις για το σύγχρονο θέατρο αλλά και καλλιτέχνες, που συνδυάζουν το θέατρο, τον χορό, τη μουσική και τις ψηφιακές τέχνες, συμμετέχουν στο 1ο Pocket Theatre Festival, που αρχίζει σήμερα στο θέατρο «Φούρνος» (Μαυρομιχάλη 168, τηλ.: 210-64.60.748). Είναι το αποτέλεσμα συνεργασίας ανάμεσα στο «Θέατρο Τσέπης» και το «Μικρό Πολυτεχνείο» που παρουσιάζουν στο τμήμα «Forum» του φεστιβάλ πάνω από 30 πρωτότυπα έργα διάρκειας όχι πάνω από μία ώρα το καθένα με είσοδο 10 ευρώ για κάθε παράσταση. Στο τμήμα «Βήμα για νέους δημιουργούς» (έως 14 Μαΐου) συμμετέχουν 12 πειραματικές ομάδες από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Από 16 έως 24 Μαΐου, το «Θέατρο Τσέπης» θα παρουσιάσει έξι πρωτότυπα νεοελληνικά έργα σε σκηνοθεσία Σοφίας Σεϊρλή, Κων. Πουλή, Κυρ. Χατζημιχαηλίδη, Μάνιας Μαράτου, κ.ά. Επίσης, διοργανώνεται ένα «Story Telling Festival» με προσκεκλημένους πολλούς νέους αλλά και γνωστούς παραμυθάδες (21 Μαΐου) με ανοιχτή ακόμη τη δυνατότητα συμμετοχής.

Σε όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ψηφίζει το πιο αγαπημένο του έργο, σχήμα ή καλλιτέχνη. Σήμερα, θα δοθούν τέσσερις παραστάσεις διάρκειας μιας ώρας με έναρξη στις 21.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή