ATZENTA

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΧΟΡΟΣ

Εναρξη του 5ου Φεστιβάλ Χορού που διοργανώνει το Σωματείο Ελλήνων Χορογράφων. Απόψε στις «Ροές» η ομάδα «x-art», στο θέατρο «Μέλι» το «Αέναον Χοροθέατρο» του Ντανιέλ Λομέλ.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διημερίδα με θέμα «H καταγωγή του κόσμου – Το όρος της Αφροδίτης» διοργανώνει η Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών (Πειραιώς 256, Αγ. Ιωάννης Ρέντης, 12 το μεσημέρι).

– H έκθεση «Κεραμεικά της Μεσογείου: Ανάλυση, Ανάκτηση, Αναβίωση» εγκαινιάζεται σήμερα (12 μ.) στο Λουτρό των Αέρηδων.

– Παρουσίαση του βιβλίου του Θεόδωρου Ζιάκα «Αυτοείδωλο εγενόμην» (εκδ. Αρμός) στον «Ιανό» (Σταδίου 24, 8 μ.μ.).

– «Εικόνες και σύμβολα στην ινδική τέχνη». Ομιλία του δρος Bharat Gupt στον πολυχώρο «Shantom» (Τριπόλεως 35α και Ευβοίας, K. Χαλάνδρι, 7.30 μ.μ.).

– Εγκαίνια της έκθεσης χαρτών «Χάρτες πολύφυλλοι της Θεσσαλονίκης. Απεικονίσεις της πόλης σε μεγάλη κλίμακα, τέλη 19ου – αρχές 20ού αι.» στο κτίριο της Διεύθυνσης Μελετών Αρχιτεκτονικών Εργων – Κέντρο Αρχιτεκτονικής (Αγγελάκη 13, 7.30 μ.μ.).

– Τρεις ποιητές εκπρόσωποι τριών γενεών η Ρούλα Κακλαμανάκη, ο Ηλίας Γκρης και ο Τάσος Καπερνάρος θα μιλήσουν για τη νεοελληνική ποίηση στην αίθουσα συνεδρίων του Ομήρειου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Χίου (7.30 μ.μ.).

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

«Το βυσσινί φουστάνι» της Λουκρητίας Δούναβη παρουσιάζεται από το ΔΗΠΕΘΕ B. Αιγαίου σήμερα και αύριο στο Λεόντειο Λύκειο, Πατησίων (9 μ.μ.). H σκηνοθεσία είναι της Δέσποινας Τομαζάνη.

ΜΟΥΣΙΚΗ

ΒΠαράσταση πολυμέσων στο Μέγαρο Μουσικής (8.30 μ.μ.). Στο πρώτο μέρος το σόλο κοντσέρτο πολυμέσων «World to come» της βιολοντσελίστριας Μάγια Μπάιζερ, στο δεύτερο οι «Παραλλαγές Γκόλντμπεργκ» με τον πιανίστα Κάρολο Ζουγανέλη και παράλληλη προβολή βίντεο.

– Στην «Εξέδρα» (Ελ. Βενιζέλου 235, N. Σμύρνη, 10.30 μ.μ.) εμφανίζονται σήμερα και αύριο οι «Χαΐνηδες».

– Πρώτη παρουσίαση της νέας δισκογραφικής δουλειάς του συγκροτήματος «Magenta» στο Κέντρο Τεχνών Χαλανδρίου (9 μ.μ.).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή