ATZENTA

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΟΥΣΙΚΗ

«Ντον Κάρλο» του Βέρντι στο Μέγαρο Μουσικής (αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη»). Στην Αίθουσα Φίλων η Κρατική Ορχήστρα Κύπρου («Ελληνικές Μουσικές Γιορτές»).

– Στο «House of Art» (Σαχτούρη 4 και Σαρρή, τηλ. 210-3217678) η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Γιώργης Χριστοδούλου.

– Απόψε και αύριο στη μουσική σκηνή «Εξέδρα» στη Νέα Σμύρνη εμφανίζονται οι «Χαΐνηδες».

ΘΕΑΤΡΟ

«Το μαυσωλείο των εραστών» του Ερβέ Γκιμπέρ με τον Πατρίς Σερό και τον Φιλίπ Καλβάριο απόψε και αύριο στο θέατρο «Ιλίσια-Ντενίση».

– H παράσταση «Μακρυγιάννης» με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Καλαβρούζο απόψε και αύριο στο «Αμφι-Θέατρο» του Σπύρου Ευαγγελάτου.

– «Εσωτερικές ειδήσεις» του Μάριου Ποντίκα από τη θεατρική ομάδα του Πανεπιστημίου Πειραιά στο «Θέατρο Κάτω απ’ τη γέφυρα».

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εγκαίνια της 1ης Διεθνούς έκθεσης Mail Art με τίτλο «Ψυχεδέλεια» στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» (Ηρακλειδών 66 και Θεσσαλονίκης, Θησείο, 7.30 μ. μ.).

– Παρουσίαση των βιβλίων «Μπαχαρικά και Βότανα στην κουζίνα» του Αλέξανδρου Γιώτη και «Light Γλυκά» των Θ. Παγιατάκη, Α. Πρωτοψάλτη και Θ. Καλογερά (εκδ. «Les Livres du Tourisme») στο βιβλιοπωλείο «Παπασωτηρίου» στην Κηφισιά (Κολοκοτρώνη 10, 7 μ. μ.).

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Ταινίες βίντεο από 31 χώρες προβάλλονται στο φεστιβάλ «Pixeldance II» που πραγματοποιείται στο «Studio Κοιτώνες» του «Πρώην Στρατοπέδου Κόδρα» στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

ΧΟΡΟΣ

Το χορευτικό συγκρότημα «Fire of Anatolia» από την Τουρκία για μια και μοναδική βραδιά στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας (9 μ. μ.).

– «Λίμνη των Κύκνων» στο θέατρο «Ολύμπια» της Λυρικής Σκηνής.

– H «Ομάδα Σύγχρονου Χορού» του Χάρη Μανταφούνη και η ομάδα «Ελδωρ» της Λίλας Ζαφειροπούλου στο θέατρο «Μέλι» (12, 15, 16, 17, 18, 19/5, 5ο Φεστιβάλ Χορού του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή