ATZENTA

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΑΒΒΑΤΟ

Συναυλία που διοργανώνει η Εταιρεία για τη Δημιουργία Νέου Κτιρίου για την Ελληνική Λυρική Σκηνή στο συνεδριακό κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής (Λεωφ. Συγγρού 103-105, 8.30 μ. μ.).

– Ανοιξιάτικο bazaar τέχνης για συλλέκτες και φιλότεχνους στην Γκαλερί Ζουμπουλάκη Art & Antiques (Αγαθοδαίμονος 37, από Πειραιώς 199, τηλ. 210-3414214).

– «H στρίγγλα που έγινε αρνάκι» σε σκηνοθεσία της K. Ρουγγέρη. Φιλανθρωπική παράσταση που διοργανώνει ο Σύλλογος Παροχής Βοήθειας και κατ’ οίκον Νοσηλείας «H Παμμακάριστος» στο θέατρο «Κιβωτός» (8 μ. μ.).

– Παράσταση της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού «Νίκη Κονταξάκη-Νικολέττα Μπακάλη» στο Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών (τηλ. 210-2932894).

– Στο «Πολύεδρο» της Πάτρας η Χριστίνα Ντουνιά και ο Αντώνης Φωστιέρης μιλούν για την Ελλάδα και την ελληνικότητα στην παλαιότερη και τη σύγχρονη ευρωπαϊκή ποίηση.

ΚΥΡΙΑΚΗ

«Αγγέλα Παπάζογλου» με την Αννα Βαγενά στο θέατρο «Μεταξουργείο».

– Προβολή του ντοκιμαντέρ του Πάνου Ζενέλη για το Καρλόβασι της Σάμου στο Πολεμικό Μουσείο (7 μ. μ.).

– Ημερίδα με θέμα «H Ατλαντίδα υπό το φως της Μυστικής Δοξασίας» διοργανώνει το Θεοσοφικό Κίνημα-Αθήνα ULT στο Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών (Δαφνομήλη και Σίνα γωνία, 11 π. μ. -4.30 μ.μ.).

ΔΕΥΤΕΡΑ

«Ρόουζ» του Μάρτιν Σέρμαν με την Ολυμπία Δουκάκη στο θέατρο «Ιλίσια-Ντενίση» (9 μ. μ.).

– Εγκαίνια της έκθεσης «H ελληνική δαντέλα στο Μουσείο Victoria & Albert» στο Μουσείο Μπενάκη (Κουμπάρη 1, 8 μ.μ.).

– Εκδήλωση μνήμης για τον Επαμεινώνδα X. Γονατά στην Στοά του Βιβλίου (7.30 μ. μ.).

– Παρουσίαση του βιβλίου «Είμαστε παντού. H ακαταμάχητη άνοδος του παγκόσμιου αντικαπιταλισμού» (εκδ. Οξύ και «Το Ποντίκι») στο νέο βιβλιοπωλείο «Παπασωτηρίου» (Πανεπιστημίου 37 και Κοραή, 7 μ. μ.).

– Βραδιά αφιερωμένη στον Αλέκο Αλεξανδράκη στον Πολυχώρο Νέου Κόσμου (Τιμοκρέοντος 6α, Αγ. Σώστης, 8.30 μ. μ.).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή