Στην Πάρο, 16 καλλιτέχνες από 9 χώρες

Στην Πάρο, 16 καλλιτέχνες από 9 χώρες

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον χώρο του Σπιτιού της Λογοτεχνίας, στην Πάρο, φιλοξενείται από σήμερα μέχρι τις 23 Μαΐου το «Νέο Συμπόσιο» με διοργανωτές το International Writing Program του Πανεπιστημίου της Iowa των ΗΠΑ, σε συνεργασία με το Ιδρυμα Fulbright, το ΕΚΕΜΕΛ και τον δήμο της Πάρου. Δεκαέξι συγγραφείς από ΗΠΑ, Ελλάδα, Βραζιλία, Ινδία, Ρουμανία, Ινδονησία, Ισραήλ, Κένυα και Σρι Λάνκα θα συζητήσουν τα «κοινά σημεία», όσα δηλαδή μοιραζόμαστε από κοινού. Η εβδομάδα στην Πάρο περιλαμβάνει ακαδημαϊκές και μη δραστηριότητες και το «Νέο Συμπόσιο» αντικατοπτρίζει το μοντέλο της προσωπικής και πνευματικής αλληλεπίδρασης, αποτελώντας το κύριο χαρακτηριστικό του International Writing Program στις ετήσιες συνεδριάσεις του Πανεπιστημίου της Ιowa.

Οι συγγραφείς που παίρνουν μέρος στο «Νέο Συμπόσιο» (Diana Fritz Cates, Lewis Hyde, Ruth Margraff, Barry Sanders και Scott Russel Sanders, Αν. Βιστωνίτης, Αλ. Σταμάτης, Στρ. Χαβιαράς, Gregory Norminton, Giselle Beiguelman, Rustom bharucha, Αμιρ Ορ, Magda Carneci, Ayu Utami, Yvonne Owour, Ameena Hussein) θα αναζητήσουν νέες προοπτικές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή