ATZENTA

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΧΟΡΟΣ

12ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας. Απόψε και αύριο στο Αμφιθέατρο του Κάστρου (10 μ.μ.) η βελγική ομάδα «Peeping Tom» με το «Le Salon».

ΕΚΘΕΣΗ

Εγκαίνια της έκθεσης «Πολιτική Γελοιογραφία» στο Γυμνάσιο Δελφών παρουσία της προέδρου της Βουλής των Ελλήνων Αννας Μπενάκη-Ψαρούδα (7.30 μ.μ.).

ΘΕΑΤΡΟ

«Ηλέκτρα» του Σοφοκλή από το «Θέατρο Δωματίου» (σκηνοθεσία: Αντζελα Μπρούσκου) στο «Σχολείον» (Πειραιώς και Βενιζέλου, πλάι στην ION, 9 μ.μ.).

– «Ορνιθες» του Αριστοφάνη από το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας απόψε και αύριο στο Θέατρο Βράχων (9.30 μ.μ.).

– «Ιφιγένεια η εν Ταύροις», παραγωγή του ΚΘΒΕ σε σκηνοθεσία Γιώργου Μιχαηλίδη στο Θέατρο Δάσους της Θεσσαλονίκης.

– «Οθέλλος» του Σαίξπηρ από το «Θέατρο του Νέου Κόσμου» απόψε στην Αλεξανδρούπολη.

– «H κωμωδία των παρεξηγήσεων» του Σαίξπηρ παρουσιάζεται από την ομάδα «Θεατρικό Σανίδι-Πολιτισμός» στο Κηποθέατρο Παπάγου (9 μ.μ.).

– «O Θείος Σκρουτζ» του Καρόλου Ντίκενς από το «Μοντέρνο Θέατρο» του Γιώργου Μεσσάλα απόψε στο θέατρο «Αλέξης Μινωτής» του Αιγάλεω (9 μ.μ.).

ΜΟΥΣΙΚΗ

Απόψε στο Θέατρο Πέτρας (τηλ.: 210-50.12.402) δίνουν συναυλία οι Λ. Μαχαιρίτσας, A. Μιτζέλος, N. Ζιώγαλας, B. Καζούλης και τα «Κίτρινα Ποδήλατα».

– H Δημοτική Χορωδία και Μαντολινάτα Εξαρχείων Νεαπόλεως «Διονύσιος Λαυράγκας» στο Θέατρο του Αττικού Αλσους (9 μ.μ.).

-Ξεκινάει την περιοδεία της ανά την Ελλάδα η λυρική τραγουδίστρια Nadia Weinberg με συναυλία απόψε στη Θάσο. Οι παραστάσεις της θα ολοκληρωθούν στις 16 Σεπτεμβρίου στο Φεστιβάλ Πέτρας.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συνεχίζονται μέχρι τις 26 του μήνα οι εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κάτω Ασιτών Κρήτης με εκθέσεις, συναυλίες, παραδοσιακό γλέντι, τουρνουά ποδοσφαίρου κ.ά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή