O Milo Z στον Λυκαβηττό

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας ακόμη σταρ, ο μετρ του σύγχρονου νεοϋορκέζικου φανκ Milo Z βρίσκεται στην Αθήνα για τη μοναδική συναυλία που θα δώσει απόψε στο Θέατρο Λυκαβηττού με την Big Band. Γνωστός από τις εμφανίσεις του στο Half Note Jazz Club, ο Milo Z επιστρέφει για να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα που συνδυάζει την παλιά, καλή 60s-70s σόουλ και το φανκ των Sly & The Family Stone, των War, των Kool & The Gang και των Parliament-Funkadelic, τον 80s ήχο του Prince και το σύγχρονο άκουσμα του χιπ-χοπ και του ροκ. H πολυπρόσωπη μπάντα του θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια αναπάντεχη μείξη της κλασικής ποιότητας του Τζέιμς Μπράουν και της ενέργειας των Red Hot Chili Ρeppers.

Μεγαλωμένος στο Lower East Side του Μανχάταν, ο Milo Z ήρθε από νωρίς σε επαφή με διαφορετικές κουλτούρες, γεγονός που εκφράζεται μέσα από την πολυμορφία της μουσικής του. Ξεκίνησε παίζοντας ντραμς στα 15 του, ενώ στα 21 του δημιούργησε την πρώτη του μπάντα, στην οποία ανέλαβε και τα φωνητικά. Παίζοντας ασταμάτητα σε διάφορα κλαμπ της Νέας Υόρκης, ο Milo ανέπτυξε έναν ξεχωριστό ήχο που ο ίδιος ονόμασε «Razzomofunk». Τον ήχο αυτό λάτρεψαν πολλοί Νεοϋορκέζοι, οι οποίοι εξελίχθηκαν σε ένα φανατικό και αφοσιωμένο κοινό που από τότε ακολουθεί τον Milo και την μπάντα του ανελλιπώς. Πληροφορίες-κρατήσεις: τηλ. 210-8840600.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή