ATZENTA

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΧΟΡΟΣ

Στο Θέατρο Λυκαβηττού εμφανίζονται οι «Stomp» (9 μ.μ.). Πληροφορίες: τηλ.: 210-64.65.000.

ΘΕΑΤΡΟ

Στο Κατράκειο της Νίκαιας οι «Θεσμοφοριάζουσες» του Αριστοφάνη από το Εθνικό Θέατρο.

– «Μαρία Πενταγιώτισσα» του Μποστ από το Θέατρο «Διαδρομή» απόψε στο ρωμαϊκό ωδείο της Πάτρας. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο Πέτρος Φιλιππίδης.

– «Ορνιθες» του Αριστοφάνη από το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας απόψε στο Κηποθέατρο Παπάγου (9.15 μ.μ.). Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Θέμης Μουμουλίδης. Πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Μπέζος.

– «Βολπόνε» του Μπεν Τζόνσον (ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης) με τον Γιώργο Κιμούλη στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου στα Χανιά.

– «Μια νύχτα με τον Σαίξπηρ» από το Θέατρο «Προσκήνιο» απόψε στο Υπαίθριο Θέατρο Μητρόπολης στην Καρδίτσα. H σκηνοθεσία είναι του Αντώνη Καλογρίδη.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Συναυλία της Γλυκερίας στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης. Μαζί της ο Γεράσιμος Ανδρεάτος.

– O συνθέτης Γιάννης Σπανός δίνει συναυλία στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Καραϊσκάκη (8.30 μ.μ.). H εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Συμποσίου Γλυπτικής με θέμα «Ποδόσφαιρο-Λιμάνι-Πολιτισμός».

ΕΚΘΕΣΗ

«Μυθική Γυναίκα». H έκθεση του Τάκη Λουκάτου με γλυπτά-κούκλες και εικαστικές κατασκευές παρουσιάζεται από σήμερα έως και τις 2 Σεπτεμβρίου στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων (Πάρκο Ελευθερίας).

ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ

Η Οπερα Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει δύο ακροάσεις στις 18 Σεπτεμβρίου για νέους τραγουδιστές και στις 25 Σεπτεμβρίου για μουσικούς πνευστών οργάνων (φλάουτου, όμποε, κλαρινέτου, φαγκότου και κόρνου). Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση production@operathessaloniki. gr και θα πρέπει να συνοδεύονται από βιογραφικό και φωτογραφία του συμμετέχοντα καθώς και τον τίτλο του αποσπάσματος που θα ερμηνεύσουν στην ακρόαση. H καταληκτική ημερομηνία δηλώσεως συμμετοχής είναι η 31η Αυγούστου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή