ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΑΤΡΟ

Πρεμιέρα για τη «Δωδέκατη νύχτα» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ σε σκηνοθεσία Νίκου Καμτσή στο θέατρο Τόπος Αλλού. Στις 9 μ. μ.

Β Πρεμιέρα για το έργο «La Mamma» του Αντρέ Ρουσέν, στις 9.15μμ, στο θέατρο Πρόβα, (Αχαρνών και Ηπείρου 39).

ΧΟΡΟΣ

Το αφιέρωμα στον Ρολάν Πετί συνεχίζεται και σήμερα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην Αίθουσα Φίλων της Μουσικής, στις 8.30 το βράδυ.

ΣΙΝΕΜΑ

Αφιέρωμα στον Γιαν Σβανκμάγιερ από σήμερα μέχρι και τις 12 Δεκεμβρίου στον Μικρόκοσμο Prince Filmenter.

– Ο Μanfred Eicher και ο Δημήτρης Δανίκας συζητούν για τον Ζαν-Λυκ Γκοντάρ στις 7 μ. μ. στο καφέ του βιβλιοπωλείου Ιανός, (Σταδίου 24), παρουσιάζοντας αποσπάσματα από τέσσερις ταινίες μικρού μήκους.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών στις 8.30 μ. μ. στο Κέντρο Τεχνών στο ACS, (Γαρυττού 53, Χαλάνδρι). Το μουσικό σύνολο Ηχόχρωμα θα διευθύνει ο Βύρων Φιδετζής.

ΕΚΘΕΣΗ

Εγκαινιάζεται στις 7 το απόγευμα η έκθεση για τον Le Corbusier με συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα «O Le Corbusier στην Αθήνα» στη Σχολή Αρχιτεκτόνων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, (Πατησίων 42).

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Το βιβλίο του Eric Schlosser και η ταινία «Fast food nation» φιλοξενείται στη 1 το μεσημέρι στο βιβλιοπωλείο Ιανός, (Σταδίου 24). Θα μιλήσουν ο συγγραφέας Στέφανος Δάνδολος και ο κριτικός κινηματογράφου, Νίνος Φένεκ Μικελίδης.

– Το βιβλίο «Χέγκελ-Ο λόγος στην ιστορία» φιλοξενείται στις 8 μ. μ., στη Στοά του Βιβλίου, (Πεσμαζόγλου 5 και Σταδίου, Αθήνα).

– Το «Χαμόγελο του παιδιού» παρουσιάζει 11 χρόνια δράσης από σήμερα στην αίθουσα του Αττικό Μετρό στη στάση Σύνταγμα, από τις 8 το πρωί μέχρι και τις 9 το βράδυ.

ΗΜΕΡΙΔΑ

Αφιερωμένη στον Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα είναι η ημερίδα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στην Αίθουσα Δρακοπούλου στο κεντρικό κτίριο του Πανεπιστημίου, (Πανεπιστημίου 30). Στις 7.30 το απόγευμα θα εγκαινιαστεί η έκθεση «Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα» στο πολιτιστικό κέντρο του Πανεπιστημίου, κτίριο Κωστής Παλαμάς, (Ακαδημίας 48 και Σίνα).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή