ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΒΙΒΛΙΟ

Το βιβλίο του Πέτρου Τατσόπουλου «Η καλοσύνη των ξένων» (εκδ. Μεταίχμιο) παρουσιάζεται στο «Πολύεδρο» της Πάτρας, 8.45 μ.μ.

– Η μελέτη του Σαράντου Καργάκου «Ιστορία της Αρχαίας Σπάρτης» (εκδ. Gutenberg) παρουσιάζεται στο Πολεμικό Μουσείο, 6.30 μ.μ.

– «Η Γυναίκα της Ζάκυθος» του Δ. Σολωμού έγινε ηχογραφημένο βιβλίο και παρουσιάζεται από τις εκδόσεις «Κατάρτι – Audiobooks» στο «Τιτάνια», Πανεπιστημίου 52, 7 μ.μ.

– «Ικαριακά Σύμμεικτα», το βιβλίο του Θ. Κατσαρού παρουσιάζεται στη Στοά του Βιβλίου, 8 μ.μ., από την Εταιρεία Ικαριακών Μελετών.

– Το βιβλίο της Ειρήνης Χειλά-Ψαλιδοπούλου «Διεθνής Κοινωνία. Η συμβολή του Παναγή Παπαληγούρα» παρουσιάζεται στο Πνευμ. Κέντρο του Δ. Αθηναίων, Ακαδημίας 50, 12 μ.

– «Ο Μωβ Μαέστρος», το βιβλίο της Σοφίας Νικολαΐδου (εκδ. Κέδρος) παρουσιάζεται στο βιβλιοπωλείο «Κηρήθρες» των Τρικάλων, 8 μ.μ.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο τρομπετίστας Rex Richardson εμφανίζεται στο BarGuruBar – Jazz Upstairs, πλ. Θεάτρου 10 (σήμερα και αύριο, 10 μ.μ.).

– Stars In Concert είναι ο τίτλος του διεθνούς σόου που αρχίζει παραστάσεις στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο (Λ. Συγγρού 143, τηλ. 210-93.15.600).

– Αφιέρωμα στον συνθέτη Gyorgy Ligeti οργανώνεται σήμερα με συναυλία του Ελληνικού Συγκροτήματος Σύγχρονης Μουσικής υπό τον Θόδωρο Αντωνίου στο Ινστιτούτο Γκαίτε (Ομήρου 14-16), 8.30 μ.μ.

– Ο σαξοφωνίστας Eric Alexander και οι τρεις μουσικοί του κουαρτέτου του εμφανίζονται στο Ξυλουργείο Μύλου Θεσσαλονίκης, 10.30 μ.μ.

– Ο Βασίλης Ρακόπουλος απόψε (11 μ.μ.) στο Cafe Αλάβαστρον (Δαμάρεως 78, Παγκράτι).

– Λαούτο (Χρήστος Ζώτος) και κρουστά (Αντρέας Παπάς) στην «Αλλη Οχθη», Αρτεμώνος 9, Ν. Κόσμος, 10 μ.μ.

– Μπλουζ και ροκ του ’60 από τους Σ. Κανέλλο, Δ. Σινογιάννη, Ν. Ταλιαδούρο στο «Μακάρι», Ζ. Πηγής 125), 10 μ.μ.

ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Η έκθεση Nonda – έξι δεκαετίες τέχνης (έργα του εικαστικού Επαμ. Παπαδόπουλου) εγκαινιάζεται (8 μ.μ.) στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138).

– «Τόπος καταγωγής» είναι ο τίτλος της ομαδικής εικαστικής έκθεσης των μελών του Art Studio «Est» του Κώστα Ευαγγελάτου στο Κέντρο Τέχνης «Πανταζίδης» (Στασινού 8Α & Τελεσίλης, Στάδιο).

– Οι δημιουργίες του Λεωνίδα Φανουράκη παρουσιάζονται στις 7 μ.μ. στην Γκαλερί Φανουράκης, Π. Ιωακείμ 23.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή