Δηλώσεις Γ. Βουλγαράκη

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον γιο του (το τρίτο από τα τέσσερα παιδιά του) ήρθε στη συνάντηση με τους διαπιστευμένους συντάκτες ο υπουργός Πολιτισμού Γιώργος Βουλγαράκης. Με τη γνωστή του άνεση, το χιούμορ αλλά και τη διάθεση να ακούει τον συνομιλητή του, εξήγησε ότι θα λάβει υπόψη του όσες απόψεις ακούστηκαν στην ημερίδα του Highlights για τη Χορηγία. Είναι ευχαριστημένος που κατάφερε με τη σύμφωνη γνώμη του υπουργείου Οικονομικών την απαλλαγή του 100%, αλλά αυτό που τον απασχολεί είναι τα πρόσωπα με τα οποία θα στελεχώσει το Συμβούλιο Χορηγιών.

Ανάλογος ο προβληματισμός και για τις Ακαδημίες Τεχνών που δεν έχει ξεχάσει, κι ας τον πείραζαν οι συντάκτες, ενώ για το Εθνικό Κέντρο Θεάτρου και Χορού έχει εκπλαγεί -όπως είπε- από την καθυστέρηση στην υποβολή των προτάσεων που έχει ζητήσει από τους ενδιαφερόμενους. Οσο για την τροπολογία που θα αλλάξει τον τρόπο πρόσληψης των συμβασιούχων στις περιφέρειες, κάτι που πολλοί ερμηνεύουν ως έλεγχο στις προσλήψεις, οι οποίες θα γίνονται με κομματικά κριτήρια, υποστήριξε πως δεν πρόκειται γι’ αυτό, αλλά για περιορισμό εξόδων του ΥΠΠΟ.

Δήλωσε ευχαριστημένος από τη δουλειά των Γ. Λούκου, Δ. Παπαϊωάννου, Γ. Κουμεντάκη στο εργοστάσιο Τσαούσογλου και, ακόμα, ότι θέλει να φτιάξει την πλατεία Μοναστηρακίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή