ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Παιδική Χορωδία του Βίντσμπαχ και η Ορχήστρα Δωματίου Ντόιτσε Κάμερ – Βιρτουόζεν του Βερολίνου συμπράττουν στην αποψινή συναυλία του Μεγάρου Μουσικής (8.30 μ. μ.).

Η Ισραηλινή πιανίστρια και μουσικολόγος Αστριθ Μπαλτσάν εμφανίζεται απόψε στο Ινστιτούτο Γκαίτε (Ομήρου 14 – 16) σε ένα πρόγραμμα με έργα Μότσαρτ, Μπετόβεν, Σοπέν, Ντεμπισί, Μαρίνι και Μπιτλς (8 μ. μ.).

Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Συμφωνικής Μπάντας Νέων «Φίλιππος Νάκας» υπό τη διεύθυνση του Ευστάθιου Κιοσόγλου στην αίθουσα συναυλιών «Φίλιππος Νάκας» (Ιπποκράτους 41). Στις 8.30 μ. μ.

Γκόσπελ και σπιρίτσουαλ με τον Παναγιώτη Τερζάκη και το «Ensemble Trident» στον «Ελισσό» (Αγλαονίκης 3 και Βουλιαγμένης). Στις 9 μ. μ.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Βραδιά αφιερωμένη στον Αμερικανό συγγραφέα Κερτ Βόνεγκατ στο βιβλιοπωλείο «Cube» (Ακαδημίας και Εμμ. Μπενάκη 32) με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του «Ενας άνθρωπος χωρίς πατρίδα». Θα μιλήσει η Σώτη Τριανταφύλλου και θα προβληθεί η ταινία «Σφαγείο Νο 5» του Τζορτζ Ρόι Χιλ (8 μ. μ.).

Παρουσίαση του βιβλίου του Πέτρου Τατσόπουλου «Η καλοσύνη των ξένων» (εκδόσεις «Μεταίχμιο») στη «Fnac» (εμπορικό κέντρο «The Mall») με ομιλητές τους Κώστα Βεξεβάνη, Μένη Κουμανταρέα και Βαγγέλη Ραπτόπουλο (7 μ. μ.).

Για το Actors Studio θα μιλήσει ο κ. Ανδρέας Μανωλικάκης στο θέατρο της Ελληνοαμερικάνικης Ενωσης (Μασσαλίας 22, 2ος όροφος). Στις 8.30 μ. μ.

Το βιβλίο της Χριστίνας Κallas – Καλογεροπούλου «Σενάριο. Η τέχνη της επινόησης και της αφήγησης στον κινηματογράφο» (εκδόσεις «Νεφέλη») παρουσιάζουν ο σκηνοθέτης Φώτος Λαμπρινός και ο συγγραφέας – σεναριογράφος Νίκος Παναγιωτόπουλος στον «Ιανό» (Σταδίου 24). Στις 7 μ. μ.

Τα νέα ευρήματα από την αποκρυπτογράφηση του Παλίμψηστου του Αρχιμήδη θα παρουσιαστούν στην εκδήλωση του περιοδικού «GEO» στην Αίθουσα Λόγου στη Στοά του Βιβλίου (Πεσμαζόγλου 5 και Σταδίου). Στις 12 το μεσημέρι.

ΘΕΑΤΡΟ

Το έργο του Παναγιώτη Μέντη «Προς Αλεξανδρούπολη» παρουσιάζεται κάθε Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη στη Δεύτερη Σκηνή του Θεάτρου «Μέλι».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή