ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΑΤΡΟ

– «Τρίπτυχο Μότσαρτ» είναι ο τίτλος της παράστασης που ανεβάζει σήμερα το χοροθέατρο του ΚΘΒΕ με τη συνεργασία του ΔΗΠΕΘΕ Βόλου και του Καλλιτεχνικού Οργανισμού της πόλης, στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου. Οι χορογραφίες είναι της Σοφίας Μαυραγάνη, της Νικολέτας Ξεναρίου και του Γιάννη Μπαγουρδή.

ΜΟΥΣΙΚΗ

– Η Αλίκη Καγιαλόγλου διαβάζει και τραγουδάει Παπαδιαμάντη σε μουσική Αλκη Μπαλτά στο θέατρο της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών (Πειραιώς 256, Ρέντης). Ωρα έναρξης, 7 μ. μ.

– Εξι σολίστες επιχειρούν, με αφετηρία τον Μότσαρτ, να εισάγουν το κοινό στο ύφος των ημερών. Οι Κατερίνα Κτώνα, Νίκολας Κύναστον, Γιώργος Παπαδόπουλος, Μικαέλα Μητροπούλου, Νικόλας Καβάκος και Τάσος Κάζαγλης εμφανίζονται στην αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος του Μεγάρου Μουσικής, στις 8.30 μ. μ.

– Εναλλακτικό ροκ από τρία σχήματα (Hangover, Μώβαστρο, Fool in the box) στο «Rodeo» (Χέυδεν 34, πλ. Βικτωρίας).

– Ο Ντέιβιντ Λιντς, ο Σταύρος Λάντσιας και ο Γιώτης Κουρτσόγλου ή αλλιώς οι «Human touch» εμφανίζονται στο «cafe Αλάβαστρον» (Δαμάρεως 78, Παγκράτι) στις 11 μ. μ.

– Unplugged εκδοχές γνωστών τραγουδιών των Led Zeppelin, Oasis κ. ά. ερμηνεύει η Ελενα Μαλάμου στη «Θύρα τέχνης» (Σαρρή 14, Ψυρρή). Ωρα έναρξης 10 μ. μ.

– Ρεσιτάλ του βαθύφωνου Παναγιώτη Τερζάκη με spirituals, σήμερα και αύριο στον χώρο τέχνης «Ειλισσός» (Αγλαονίκης 3 και Βουλιαγμένης). Ωρα έναρξης 9 μ. μ.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

– Παρουσίαση του βιβλίου της Μάρως Καρδαμίτση- Αδάμη «Ερνστ Τσίλλερ, Η τέχνη του κλασικού» (εκδόσεις Μέλισσα) στις 12.30 το μεσημέρι στο Μέγαρο Σταθάτου (Ηροδότου 1).

– Ρωμανός ο μελωδός, Στίχος και μέλος, είναι το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνει στις 7.30 μ. μ. το Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος.

– Τελετή βράβευσης των χορηγών και αρωγών της ανακατασκευής του σχολείου Ζάτουνας και της δημιουργίας της Στέγης των Μουσών από το Διεθνές Κέντρο Μίκης Θεοδωράκης στις 7 μ. μ. στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή