ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΑΤΡΟ

Πρεμιέρα του έργου του Κώστα Καρτελιά «Παίζετε ζάρια κύριε Φάουστ;» στο θέατρο «Αλεκτον» (Σφακτηρίας 23, Κεραμεικός).

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Cine Μυθολογία, η σειρά προβολών που οργανώνει ο Νίκος Κούνδουρος, συνεχίζεται στο πατάρι του «Αρμού» (Μαυροκορδάτου 11), με την προβολή του «Λόγου» του Καρλ Ντράγιερ (8 μ. μ.). Προλογίζει ο κριτικός Γιάννης Μπακογιαννόπουλος.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Χριστουγεννιάτικη συναυλία της ορχήστρας εγχόρδων και της χορωδίας του ωδείου «Φίλιππος Νάκας» στις 8.30 μ. μ. στην αίθουσα του ωδείου (Ιπποκράτους 41).

– Μωβ Πέμπτες είναι ο τίτλος της μουσικής παράστασης των Αλέξανδρου Χατζή, Σταμάτη Μεσημέρη και Σάκη Τσιλίκη στις 10 μ. μ. στη «Θύρα Τέχνης» (Σαρρή 14, Ψυρρή).

– Συναυλία του ντουέτου «Parapoly Duo», στις 8 μ. μ. στην αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός» (πλ. Καρύτση 8).

– Οίκος αντοχής ονομάζεται η παράσταση της Δανάης Παναγιωτοπούλου στις 11 μ. μ. στο «καφέ Αλάβαστρον» (Δαμάρεως 78, Παγκράτι).

– Συναυλία για σόλο όργανα και μικρά μουσικά σύνολα στις 8 μ. μ. στην αίθουσα συναυλιών του ωδείου κλασικής και σύγχρονης μουσικής (Κηφισίας 189, Μαρούσι).

– Μουσικές του κόσμου και χριστουγεννιάτικα τραγούδια με τις Λίλιαν Τσατσαρώνη και Μπέττυ Χαλαύτη στις 9.45 μ. μ. στην πινακοθήκη «Ψυχάρη 36» (Κυπριάδου).

– «Από την Ηπειρο ώς τη Θράκη» είναι το θέμα του προγράμματος του δεξιοτέχνη του κλαρίνου Γιώργου Κωτσίνη, στις 10 μ. μ. στη μουσική σκηνή «Αλλη όχθη» (Αρτέμωνος 9, Ν. Κόσμος).

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο συγγραφέας Μένης Κουμανταρέας συναντιέται με τους αναγνώστες του και υπογράφει αντίτυπα του βιβλίου του «Η γυναίκα που πετάει» στις 6 μ. μ. στο βιβλιοπωλείο «Ιανός» (Σταδίου 24).

– Παρουσίαση του προγράμματος του πανεπιστημίου Κρήτης «Ανέμη», της ψηφιακής βιβλιοθήκης βιλβιογραφιών, λεξικών και εγχειριδίων για τον νεότερο ελληνισμό στις 6.30 μ. μ. στο αμφιθέατρο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή