Μοντέρνα «Λίμνη των κύκνων»

Μοντέρνα «Λίμνη των κύκνων»

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την πιο επιτυχημένη παράσταση χορού των τελευταίων δεκαετιών θα εγκαινιαστεί το Badminton Theater στον χώρο των πρώην ολυμπιακών εγκαταστάσεων στου Γουδή. Το «Swan Lake» του Μάθιου Μπορν ή όπως είναι πιο γνωστό σε όσους δεν το έχουν δει, η παράσταση που εμφανίζεται στην τελευταία σκηνή του «Billy Elliot», έρχεται στην Αθήνα για 15 παραστάσεις, που αρχίζουν στις 31 Ιανουαρίου.

Πρόκειται για μια μοντέρνα εκδοχή της κλασικής «Λίμνης των Κύκνων» του Τσαϊκόφσκι, όπου ο Μπορν έχει αντικαταστήσει το παραδοσιακό ανσάμπλ των χορευτριών από άντρες χορευτές. Πέρα απ’ αυτό όμως, ο Μάθιου Μπορν έχει εισάγει πολλές καινοτομίες, μετατρέποντας μια παράσταση μπαλέτου σε χοροθέατρο με απρόσμενες χορογραφίες και υποβλητικά σκηνικά.

Από το 1995 που πρωτοπαρουσιάστηκε στο Λονδίνο, το «Swan Lake» έχει σπάσει τα ρεκόρ διάρκειας για παράσταση χορού, τόσο στο Λονδίνο, όσο και στο Broadway, ενώ έχει κερδίσει περισσότερ από τριάντα βραβεία, ανάμεσά τους τέσσερα Τόνι και δύο Ολίβιε.

Η προπώληση έχει αρχίσει από το www. tickenet. gr. Τηλεφωνικά, κρατήσεις γίνονται στο 210-8840600, ενώ εισιτήρια (30, 100 ευρώ) διατίθενται και από τα Virgin Megastores.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή