Εκθεση ισπανικού ντιζάιν

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια πρωτότυπη θεματολογικά έκθεση με τίτλο «300% ισπανικό design» θα φιλοξενείται μέχρι το τέλος του χρόνου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Τριακόσια αντικείμενα -εκατό καθίσματα, εκατό φωτιστικά και εκατό αφίσες- αποκαλύπτουν στο αθηναϊκό κοινό το ισπανικό ντιζάιν στην πλούσια ποικιλομορφία του.

Η σπιτική θαλπωρή, η υψηλή αισθητική, η χρηστικότητα και οι σύνθετες ανάγκες των σύγχρονων χώρων εργασίας υπηρετούνται πιστά από τους εξαιρετικούς Ισπανούς σχεδιαστές, οι οποίοι με φαντασία, χιούμορ αλλά και οικολογική ευαισθησία συνταιριάζουν τα ετερόκλητα στοιχεία της ισπανικής παραγωγής σε μια έκθεση που διακοσμεί την καθημερινότητα με ένα ιδιαίτερο τρόπο.

Τα προϊόντα αυτά, σφραγισμένα από την ανθρώπινη ικανότητα και φαντασία, «αφηγούνται» το καθένα με τον τρόπο του τη συναρπαστική ιστορία του 20ού αιώνα.

Μαρτυρούν τους λόγους για τους οποίους η Ισπανία αποτέλεσε ιδανικό σκηνικό για την ανάδειξή τους και υποδεικνύουν τα καλλιτεχνικά και τεχνολογικά μονοπάτια που τα εξέλιξαν προς την κατεύθυνση των προσταγών του 21ου αιώνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή