ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι «Ρόδες» εμφανίζονται απόψε στη μουσική σκηνή Συρμός (Κολωνού και Οδυσσέως 14, Μεταξουργείο). με γνωστά τραγούδια

– O Μαγικός Αυλός, η δημοφιλής όπερα του Μότσαρτ παρουσιάζεται για μικρούς και μεγάλους στην ελληνική γλώσσα σε κείμενα που έγραψαν οι Γιώργος Δεπάστας και Τάσης Χριστογιαννόπουλος. Η σύλληψη, το κείμενο, η διασκευή και η σκηνοθεσία είναι του Μίκαελ Χάμπε. Συμμετέχουν οι: Χάρης Ανδριανός, Ειρήνη Κυριακίδου, Βασιλική Καραγιάννη, Νίκος Στεφάνου. Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών σήμερα και αύριο.

– Ξεκινούν απόψε οι εμφανίσεις της Belinda Blair με τους Jellyroll, σε μια αναβίωση του σουίνγκ και ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις, στο Half Note Jazz Club (Τριβωνιανού 17, Μετς)

– Οι Mode Plagal παίζουν απόψε στο Καφέ Αλάβαστρον (Δαμάρεως 78, Παγκράτι), γεφυρώνοντας τη δημοτική παράδοση με την τζαζ.

– Ο Μίλτος Πασχαλίδης και ο Κώστας Λειβαδάς εμφανίζονται απόψε και αύριο στη μουσική σκηνή «Δίπλα στο Ποτάμι» (Λάμπρου Κατσώνη 189, Αγιοι Ανάργυροι).

– Ο Λάκης Παπαδόπουλος και ο Γιάννης Γιοκαρίνης εμφανίζονται απόψε, αύριο και μεθαύριο στη σκηνή του Rodeo (Χέϋδεν 34, Πλατεία Βικτωρίας).

ΧΟΡΟΣ

Το Κρατικό Μπαλέτο της Οπερας της Ουκρανίας παρουσιάζει τον «Καρυοθραύστη» σε μουσική Τσαϊκόφσκι και χορογραφία Μάριους Πετιπά. Μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου στο θέατρο Coronet. Φρύνης 11 και Υμηττού, Παγκράτι.

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Συνεχίζεται η έκθεση με τις «Μικρές Ζωγραφιές» στην γκαλερί Ζουμπουλάκη της Πλατείας Κολωνακίου με όλους του συνεργάτες της γκαλερί.

– To Ιδρυμα ΔΕΣΤΕ (Εμμ. Παππά & Φιλελλήνων, Νέα Ιωνία) που φιλοξενεί τις εκθέσεις Anathena και Panic Room θα είναι ανοικτό από τις 4 μ. μ. μέχρι και τις 8 μ. μ.

– Επιλεγμένοι κατάλογοι εκθέσεων, εκπαιδευτικά έντυπα, αφίσες και κοσμήματα θα διατίθενται με 50% έκπτωση στο χώρο υποδοχής των γραφείων του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης στη διεύθυνση Αμβροσίου Φραντζή 14, στον 1ο όροφο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή