ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΗΜΕΡΑ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Πρεμιέρα απόψε για την κωμική οπερέτα του Γιόχαν Στράους «Η Νυχτερίδα» στην Εθνική Λυρική Σκηνή (Ακαδημίας 59) σε σκηνοθεσία Σπύρου Ευαγγελάτου. Η παράσταση ανεβαίνει και αύριο και μετά τις 3 Ιανουαρίου.

– Οι «Ρόδες» εμφανίζονται απόψε στη μουσική σκηνή Συρμός (Κολωνού και Οδυσσέως 14, Μεταξουργείο). Το συγκρότημα παρουσιάζει τη νέα του δουλειά.

– Συνεχίζονται οι εμφανίσεις της Belinda Blair με τους Jellyroll, σε μια αναβίωση του σουίνγκ στο Half Note Jazz Club (Τριβωνιανού 17. Μετς)

– Ο Μίλτος Πασχαλίδης και ο Κώστας Λειβαδάς εμφανίζονται απόψε στη μουσική σκηνή «Δίπλα στο Ποτάμι» (Λάμπρου Κατσώνη 189, Αγιοι Ανάργυροι).

– Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών αποχαιρετά το Ετος Μότσαρτ με μια συναυλία με έργα του στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138) στις 8.30 μ. μ. με σολίστ τη Μαίρη – Ελεν Νέζη

ΑΥΡΙΟ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Στην Πλατεία Συντάγματος λίγο πριν από την αλλαγή του χρόνου θα εμφανιστούν η ομάδα κρουστών του Νίκου Τουλιά του «Ηχόδραση» και το ιταλικό συγκρότημα Corepolis με τραγούδια από τη Νότια Ιταλία.

– Στην πλατεία Κοτζιά θα εμφανιστεί το νεανικό συγκρότημα Zoonga Flap με διασκευές και με δικά τους κομμάτια καθώς και ο Κώστας Μακεδόνας με τον Δημήτρη Μπάση και λαϊκή ορχήστρα.

– Στην Πλατεία Κλαυθμώνος πριν και μετά την αλλαγή του χρόνου θα είναι ο Γιάννης Γιοκαρίνης και ο Λάκης με τα Ψηλά Ρεβέρ.

– Στον «Παρνασσό» (Πλατεία Καρύτση 8) εμφανίζεται στις 8.30 μ. μ. το κουαρτέτο Ellemis με τους μουσικούς Στέλλα Τσάνη, Μιχαήλ Σμιρνόβ, Λευκή Κολοβού και Παναγιώτη Γιαννακάκη.

– Οι Hi Rollers εμφανίζονται για τελευταία βραδιά απόψε στο Planet Music (Λεωφ. Αρδηττού 44) με μπλουζ, σουίνγκ και μπούγκι – γούγκι μελωδίες.

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Πρωτοχρονιάτικο γκαλά με άρωμα Βιέννης στο Αττικόν (Σταδίου 19) με το Vienna Melange Ladies Quartret και τη σοπράνο Σοφία Καγιά και παιδική χορωδία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή