Τηλεόραση/Μαρίνα Καλογήρου

Τηλεόραση/Μαρίνα Καλογήρου

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι η τηλεοπτική Ελλη Λαμπέτη που μπαίνει στο σπίτι μας κάθε Τρίτη βράδυ, αλλά και η Ρόζα στο «Τριαντάφυλλο στο στήθος» του Τ. Ουίλιαμς που παρουσιάζει το Θέατρο Τέχνης της Φρυνίχου.

Στη σειρά ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού η Μαρίνα Καλογήρου υποδύεται τη Λαμπέτη μέχρι τα 33 της χρόνια, την εποχή δηλαδή που τερματίζεται και η σχέση της με τον Δημήτρη Χορν. Στο έργο του Ουίλιαμς που σκηνοθέτησε η Μεξικάνα Εστέρ Αντρέ Γκονσάλες ερμηνεύει το ίδιο πειστικά μια 15χρονη, ενώ από τον Ιανουάριο ένα ακόμη πρόσωπο μπαίνει στη ζωή της: η Αθανασία, πρωταγωνίστρια στην ταινία του Πάνου Καρκανεβάτου. Απόφοιτος της σχολής του Γ. Κιμούλη με θητεία δύο χρόνων στο θέατρο «Αττις» του Τερζόπουλου, έχοντας στο βιογραφικό της περίπου 30 δουλειές στο θέατρο, κατάφερε αυτό που ελάχιστοι τόλμησαν: να παίζει με τους δικούς της όρους. Η Καλογήρου δείχνει ότι εκτός από ταλέντο έχει και τσαγανό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή