ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΑΒΒΑΤΟ

Τελικός κύκλος και απονομή του διεθνούς «Grand Prix Μαρία Κάλλας» στο Μέγαρο Μουσικής (6.30 μ. μ.).

– «Raining Pleasure» στον «Αέρα» (κεντρ. πλατ. Πετρούπολης, 11 μ. μ.).

– Στην αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος» (8.30 μ. μ.) του Μεγάρου Μουσικής ο πιανίστας Γιώργος-Εμμανουήλ Λαζαρίδης.

– Παρουσίαση του βιβλίου του Ηλία Γ. Προβόπουλου «Ορεινή Πατρίδα, στην Πίνδο-στον Ασπρο» στο ξενοδοχείο «Τιτάνια» (Πανεπιστημίου 52, 6.30 μ. μ.).

– Πασχαλινή εορταγορά της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών στο φουαγιέ του Πολεμικού Μουσείου (Σάββατο: 10 π. μ. – 7 μ. μ., Κυριακή: 10 π. μ. – 5 μ. μ.).

ΚΥΡΙΑΚΗ

«Τα κατά Ιωάννη Πάθη» από τα παιδιά της Χορωδίας του Αγίου Θωμά και μέλη της ιστορικής Ορχήστρας Γκεβαντχάουζ της Λειψίας στο Μέγαρο Μουσικής.

– Συναυλία μουσικής δωματίου του Νέου Ελληνικού Κουαρτέτου υπό την αιγίδα της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138, 8.30 μ. μ.).

ΔΕΥΤΕΡΑ

Διάλεξη του Τίτου Πατρίκιου στο Megaron Plus (7 μ. μ.). Είσοδος ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας.

– Ημερίδα με θέμα «Διαπραγματεύσεις υπό Πίεση» διοργανώνει ο Σύνδεσμος Υποτρόφων του Ιδρύματος A. Γ. Λεβέντη στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138, 6.30 – 8.30 μ. μ.).

– Τα βιβλία του Αχιλλέα Κυριακίδη «O καθρέφτης του τυφλού» και «Μικρή περιοχή» (εκδ. Πόλις) παρουσιάζονται στο θέατρο «Ανεσις» (Κηφισίας 14, 8.30 μ. μ.).

– Ομιλία του Γιάννη Βαρβέρη στο Ιδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης στην Ξάνθη διοργανώνει το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου.

– «H γυναίκα χθες και σήμερα. Ισονομία, ισότητα αλλά και διαφορετικότητα». Το βιβλίο της P. Κακλαμανάκη (Κέδρος) παρουσιάζεται στο βιβλιοπωλείο «Τα Βιβλιογητέματα» (Χρ. Σμύρνης 111, Μοσχάτο, 7 μ. μ.).

– Το Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων (πλ. Αριστοτέλους, 7 μ. μ.) τιμά την Κική Δημουλά. H ποιήτρια και ακαδημαϊκός θα μιλήσει με θέμα «O Φιλοπαίγμων μύθος».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή