ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών δίνει συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής (9 μ.μ.) με έργα Λιστ, Σούμαν και Μάλερ. Σολίστ στο πιάνο ο Hyo Joo Lee. Διευθύνει ο Norichika Imori.

– Συναυλία του Κουιντέτου Χάλκινων Πνευστών των Μουσικών Συνόλων του δήμου Αθηναίων στον πεζόδρομο της Ενοποίησης Αρχαιολογικών Χώρων (οδός Απ. Παύλου, 8 μ.μ.) στο ύψος της πλατείας Θησείου.

– Με «Ταραντέλες και Ταμπουρέλα» («Χοροί και τραγούδια από την Κάτω Ιταλία») ξεκινούν απόψε οι παραστάσεις στο Θέατρο Πέτρας.

ΒΙΒΛΙΟ

«Μια ζωή δύο ζωές» (εκδ. Κέδρος). Ο Νίκος Θέμελης υπογράφει αντίτυπα του τελευταίου του βιβλίου στο βιβλιοπωλείο «Ιανός» (Σταδίου 24, 6 μ.μ.).

– Εναρξη της 15ης Γιορτής Βιβλίου του δήμου Κορυδαλλού.

– Το βιβλίο του Τάκη Μαυρωτά «Εικαστικές Καταγραφές (1986-2005)» παρουσιάζεται στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού της Θεσσαλονίκης (7 μ.μ.).

ΔΙΑΛΕΞΗ

Ο καθηγητής νεότερης ιστορίας στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ Patrick Joyce θα μιλήσει με θέμα «The soul of Leviathan: rethinking the history of the state, Britain c. 1800-1950» απόψε στο «Αμφιθέατρο 4» της ανακαινισμένης πτέρυγας της Νομικής Σχολής (είσοδος από την οδό Μασσαλίας, 7 μ.μ.).

ΘΕΑΤΡΟ

Με την παράσταση της Μάνιας Παπαδημητρίου «Μ’ ένα καράβι φορτηγό» ξεκινάει το διήμερο «Θάλασσες, πόλεις και λιμάνια του κόσμου» στο κτίριο Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς. Κρατήσεις: τηλ. 210-42.80.813.

ΣΥΜΠΟΣΙΟ

Διεθνές συμπόσιο με θέμα «Οι τουρκικές σπουδές σήμερα» διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Αθηνών σήμερα και αύριο στο Ιστορικό Αρχείο του (Σκουφά 45). Πληροφορίες: τηλ. 210-36.34.592.

ΧΟΡΟΣ

Οι σπουδαστές της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού «Ραλλού Μάνου» πραγματοποιούν παράσταση με τίτλο «Χορεύειν… γενικώς» απόψε και αύριο στο θέατρο «Κάτια Δανδουλάκη» (8.45 μ.μ.).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή