ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΗΜΕΡΙΔΑ

Η «Επιτροπή πρωτοβουλίας για τη διάσωση και αξιοποίηση του εργοστασίου της Columbia» και η «Ενωση Μουσικοσυνθετών-Στιχουργών Ελλάδας» διοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Η αναγκαιότητα και οι προϋποθέσεις δημιουργίας μουσείου ελληνικής μουσικής και δισκογραφίας» (αμφιθέατρο της ΓΣΕΕ, Πατησίων 69, 4ος όροφος, 5.30 μ.μ.).

ΘΕΑΤΡΟ

«Ανθρώπινες Φωνές». Τρία μονόπρακτα του Ζαν Κοκτώ σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή με την Πέμη Ζούνη και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη (νέο Μουσείο Μπενάκη, Πειραιώς 138 & Ανδρονίκου, 9 μ.μ.).

ΜΟΥΣΙΚΗ

Παράσταση-αφιέρωμα στον Μάνο Λοϊζο με τίτλο «Καβάλα στο δελφίνι, τον κόσμο γύρισα» παρουσιάζει η Παιδική Χορωδία του Αετοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου απόψε στο Θέατρο Ρεματιάς (9 μ.μ.).

ΒΙΒΛΙΟ

«Ο μηχανισμός της καταστροφής» («Το τουρκικό πογκρόμ της 6ης-7ης Σεπτεμβρίου 1955 και ο αφανισμός της ελληνικής κοινότητας της Κωνσταντινούπολης»). Παρουσίαση του βιβλίου του καθηγητή Σπύρου Βρυώνη (εκδ. Εστία) στο Βυζαντινό Μουσείο (Βασ. Σοφίας 22, 12.30 μ.μ.). Θα μιλήσουν οι Ευάγγελος Βενιζέλος, Ν. Ε. Καραπιδάκης, Αλέξης Παπαχελάς και Στέλιος Περράκης.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Φιλανθρωπική εκδήλωση διοργανώνει απόψε στο Γκολφ της Γλυφάδας (8.30 μ.μ.) το Προξενείο της Ακτής Ελεφαντοστού. Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για την ανέγερση νέου νοσοκομείου για τα ορφανά φορείς του έιτζ που φιλοξενούνται προσωρινά στο ορφανοτροφείο «Ελλάς» στην Ακτή Ελεφαντοστού. Προσκλήσεις-εισιτήρια: 210 72.12.375, 210 92.20.085-6.

ΑΚΡΟΑΣΗ

Ο σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας θα πραγματοποιήσει ακρόαση για γυναίκες και άντρες ηθοποιούς μέχρι 35 χρόνων για το ανέβασμα του έργου «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του Σαίξπηρ. Σήμερα και αύριο (από τις 2 έως τις 8 μ.μ.) στο Club «Luv» (Ερμού και Ασωμάτων 1). Οι ηθοποιοί που επιθυμούν να μετάσχουν στην ακρόαση θα πρέπει να έχουν προετοιμάσει δύο θεατρικά κείμενα δικής τους επιλογής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή