Αποθέωση «Σκορπιών» και Κόκερ

Αποθέωση «Σκορπιών» και Κόκερ

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αποθεώθηκαν οι Σκόρπιονς στο Στάδιο Καραϊσκάκη, μπροστά σε 25.000 θεατές, χαρίζοντας στο πιστό κοινό τους μια μοναδική βραδιά. Και φυσικά δεν ήταν μόνοι… Λίγο πριν είχαν ανέβει στη σκηνή, ένα ανερχόμενο ελληνικό γκρουπ, μια σταρ του σινεμά και ένας ζωντανός θρύλος.

Η συναυλία εντάσσεται στο πλαίσιο του πρώτου Scorpions Festival, το οποίο θα διεξάγεται κάθε καλοκαίρι και θα φιλοξενεί σημαντικά ονόματα της ροκ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Κλάους Μάινε και η παρέα του θα εμφανίζονται κάθε χρόνο.

Αυτή τη φορά, οι «Σκορπιοί» ξεσήκωσαν τον κόσμο παρουσιάζοντας κλασικές αλλά και πιο πρόσφατες επιτυχίες, όπως το «Wind of change» και το «Holiday», ενώ άφησαν το «Hurricane» για το τέλος.

Οσο για τον Τζο Κόκερ (φωτογραφία), ο οποίος συγκίνησε τον κόσμο με τα τραγούδια του αλλά και τη χαρακτηριστική, «βραχνή» φωνή του, τα 12 χρόνια αναμονής δικαιώθηκαν. Μεταξύ άλλων τραγούδησε και το «With a little help from my friends», με το οποίο είχε λάβει μέρος και στο φεστιβάλ του Γούντστοκ.

Μια διαφορετική, χολιγουντιανή εμφάνιση έκανε και η Τζουλιέτ Λιούις με το συγκρότημ’α της, Licks, ενώ το ελληνικό συγκρότημα Χάνιμπαλ, το οποίο είχαν επιλέξει οι ίδιοι οι Σκόρπιονς, ανέλαβε από νωρίς την προθέρμανση του κοινού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή