ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών εμφανίζεται απόψε στις 9 μ.μ. στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, πλαισιωμένη από 4 νέους σολίστ: την Ευαγγελία Μητσοπούλου, τον Ανδρέα Παπανικολάου, τη Λένια Ζαφειροπούλου και τον Κωνσταντίνο Βαλλιανάτο. Θα ερμηνεύσουν έργα Βέμπερ, Προκόφιεβ, Μπεργκ, Μότσαρτ και Λιστ.

– Ο θρυλικός Ιαν Αντερσον και οι Jethro Tull εμφανίζονται στο θέατρο του Λυκαβηττού.

– Η New England Conservatory Youth Orchestra εμφανίζεται απόψε σε μια συναυλία στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος (Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή) με έργα των Μπετόβεν, Ροσίνι και του Ελληνοαμερικανού συνθέτη και μαέστρου Steve Karidoyanes. Η είσοδος είναι δωρεάν.

– Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας μουσικής με συναυλίες στις 17.30 στην πλατεία Κοτζιά (Up to Funk), ρέγκε στην Τεχνόπολη, ανεξάρτητη σκηνή, ποπ και ροκ στην πλατεία Συντάγματος, τη γιορτή της Μουσικής της Athens Voice στην πλατεία Κλαυθμώνος καθώς και τη Φιλαρμονική Πνευστών στην Ερμού & Μελιδόνη.

ΘΕΑΜΑ

Οι «Ιταλικοί κήποι» του Δημήτρη Σεϊτάνη σε χορογραφία της Εφης Καρακώστα παρουσιάζονται στον χώρο Β του Σχολείου (Πειραιώς 52). Με τη χρήση της αφήγησης, της μουσικής, του χορού, του θεατρικού παιχνιδιού και των νέων τεχνολογιών, η παράσταση ανεβαίνει σήμερα, αύριο και στις 24 Ιουνίου.

ΘΕΑΤΡΟ

«Τους τα λέει ο Θεός», το μυθιστόρημα του Σωτήρη Δημητρίου γίνεται παράσταση και ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Νίκου Αρβανίτη μέχρι και τις 23 Ιουνίου στο Σχολείο (Πειραιώς 52).

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στον δημοτικό κινηματογράφο του Μοσχάτου «Σινέ Κήπος» προβάλεται αυτήν την περίοδο ένα πανόραμα ελληνικού κινηματογράφου. Απόψε έχει προγραμματιστεί ο «Ηνίοχος» του Αλέξη Δαμιανού, αύριο το «Ολα είναι δρόμος» του Παντελή Βούλγαρη και την Κυριακή «Οι κρυστάλλινες νύχτες» της Τόνιας Μαρκετάκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή