ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΟΥΣΙΚΗ

«Ολα σε θυμίζουν». Αφιέρωμα στον Μάνο Λoΐζο με την Χάρι Αλεξίου απόψε (9 μ.μ.) στο Θέατρο Βράχων. Μαζί της το συγκρότημα «Τρίφωνο».

– Στο Αττικό Αλσος (9 μ.μ.) ο Χρήστος Λεοντής. Είσοδος ελεύθερη. Ο ΟΑΣΑ για την εξυπηρέτηση των δημοτών θα δρομολογήσει λεωφορείο ειδικά για το Θέατρο του Αττικού Αλσους που αναγράφει «Αττικό Αλσος» και ξεκινάει στις 8.30 μ.μ. από την Πλ. Κάνιγγος και αναχωρεί από το Αττικό Αλσος στις 11.45 μ.μ.

– «Aida» από την Οπερα Θεσσαλονίκης στο Θέατρο Δάσους της πόλης.

ΧΟΡΟΣ

Το μπαλέτο Kirov Mariinsky στο Θέατρο Λυκαβηττού (9.15 μ.μ.).

ΘΕΑΤΡΟ

«Μήδεια» του Μποστ (σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή) απόψε και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Αλσους «Δημήτρης Κιντής» της Ηλιούπολης (9 μ.μ.).

– «Το άγαλμα που κρύωνε» του Χρήστου Μπουλώτη από την Παιδική Σκηνή του θεάτρου «Αργώ» στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «Θανάσης Βέγγος» στον Κορυδαλλό (9 μ.μ.).

– «Καλοκαιρινά φεγγάρια». Παράσταση της ομάδας «Θεατρικό Σανίδι» (σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης) στο Θέατρο Πέτρας. Παίζουν: Κ. Βουτσάς, Ε. Γερασιμίδου κ.ά.

– Στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού (Καπανέως και Αλεξανδρείας, 9 μ.μ.) παρουσιάζεται «Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας» του Δημήτρη Κορομηλά (σκηνοθεσία-προσαρμογή: Νίκος Αθερινός).

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Ενημερωτική συνάντηση για νηπιαγωγούς και δασκάλους με θέμα τα νέα σχολικά βιβλία και τα νέα εκπαιδευτικά βοηθήματα των εκδόσεων «Μεταίχμιο» για το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό σήμερα στον «Ιανό» (Σταδίου 24, στις 6 μ.μ. για τους νηπιαγωγούς και στις 7.30 μ.μ. για τους δασκάλους).

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

Τον Οκτώβριο ξεκινάει στη Θεσσαλονίκη εργαστήρι συγγραφικής τέχνης με τη Μαρία Γούσιου. Πληροφορίες και εγγραφές: author@ma riagousiou.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή