Χορός, θέατρο, μουσική

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παραστάσεις χορού και εκθέσεις, κουκλοθέατρο και συναυλίες θα ζωντανέψουν τον φετινό χειμώνα στο Κέντρο Τεχνών Χαλανδρίου. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Tap Dance «Ακουσε το Χορό» και συνεχίζεται με πολλές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις. Στις 22 και 23 του μήνα η ομάδα «Ballet Magnificat» θα παρουσιάσει το μπαλέτο «Η ιστορία της Ρουθ», έργο που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους, ενώ στις 24/9 εγκαινιάζεται η αναδρομική έκθεση (1977-2007) της Σιμ Θωμάκου. Ο Σεπτέμβριος θα κλείσει με την παράσταση κουκλοθεάτρου «Ο άνθρωπος πελαργός» που θα παρουσιάσουν οι «Los Titiriteros de Binefar» (26/9).

Χορό και τον Οκτώβριο με μια από τις κορυφαίες ομάδες hip hop και break dancing στον κόσμο, τους «Havikoro», οι οποίοι θα χορέψουν στη σκηνή του Κέντρου Τεχνών στις 10/10, ενώ την επόμενη μέρα (11/10, 4 μ.μ.) θα δώσουν την ευκαιρία σε Ελληνες χορευτές να μάθουν μερικές από τις απίστευτες φιγούρες τους στη διάρκεια εκπαιδευτικού εργαστηρίου. Ακολουθεί αναδρομική έκθεση του Jeff Bear («Arcuda Art», 22/10-2/11), ημερίδα του δρος Ken Blanchard με θέμα «Leading at a Higher Level» (6/11) και η έκθεση «Το κόμικ της ισπανικής μεταπολίτευσης 1975-2005» (7/11-20/12). Στις 23, 24 και 25 Νοεμβρίου η Ισραηλινή ομάδα χορού «Vertigo Dance Company» θα παρουσιάσει το έργο «Power of Human Relations».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή