ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΟΥΣΙΚΗ

Στο Θέατρο Γης της Θεσσαλονίκης ο Paco De Lucia.

– «Με αγάπη, στο Μάνο…». Συναυλία με τραγούδια του Λοΐζου δίνουν απόψε στον Κορυδαλλό η Αναστασία Μουτσάτσου και ο Κώστας Θωμαΐδης.

ΕΚΘΕΣΗ

Στην αίθουσα τέχνης «Αστρολάβος artlife» (Ηροδότου 11, Κολωνάκι, τηλ.: 210-72.21.200) εγκαινιάζεται η έκθεση της Ασπασίας Παπαδοπεράκη με μικρογλυπτά, σχέδια και δύο προτομές της Μαρίας Κάλλας.

ΘΕΑΤΡΟ

«Ωχ τα νεφρά μου» του Μπάμπη Τσικληρόπουλου σε σκηνοθεσία της Ελένης Γερασιμίδου απόψε στο Ανοιχτό Θέατρο Αλσους «Δημήτρης Κιντής» της Ηλιούπολης (9 μ.μ.).

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Παραμύθια για μεγάλους». Τα καλύτερα του 2ου story telling festival του Μικρού Πολυτεχνείου παρουσιάζονται απόψε στη «Fnac» («The Mall», 7 μ.μ.).

– Στη Νίκαια, στον πολιτιστικό χώρο του Ανακαινισμένου Χαμάμ (Μιλασσών & Αρμενίων Προσκόπων, 7 μ.μ.) ο ηθοποιός Νίκος Ζώκας και ο μουσικός Κώστας Εγγλέζος αφηγούνται παραμύθια από τη Μικρά Ασία, τον Πόντο και την Αρμενία.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ντοκιμαντέρ «Ντίκος Βυζάντιος, στα ίχνη της χαμένης ματιάς» προβάλλεται από σήμερα έως τις 7 Οκτωβρίου καθημερινά στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη (Κουμπάρη 1, τηλ.: 210-36.71.000).

– Ολοκληρώνεται απόψε στο Σινέ Στέλλα (Τενέδου 34, Κυψέλη, τηλ.: 210-86.57.200) ο κύκλος προβολών αφιερωμένος στη μνήμη του κριτικού κινηματογράφου Μπάμπη Ακτσόγλου.

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ

Ο καλλιτεχνικός οργανισμός «Μορφές Εκφρασης» υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Θωμά Κινδύνη θα καλωσορίσει φέτος είκοσι νέους καλλιτέχνες (μουσικούς, ηθοποιούς, χορευτές), οι οποίοι θα αποτελέσουν τον μελλοντικό πυρήνα της καλλιτεχνικής και εκπαιδευτικής ομάδας του οργανισμού. Η υποτροφία αφορά τη διετή εκπαίδευση των νέων καλλιτεχνών σε θέματα μουσικής, κίνησης και θεάτρου με ιδιαίτερη έμφαση στην αρχαία ελληνική τραγωδία. Οι υποτροφίες θα δοθούν σε νέους από 18 έως 35 ετών, κατόπιν επιλογής. Πληροφορίες (μέχρι 15 Οκτωβρίου): τηλ.: 210-34.64.903, 34.64.002.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή