ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΟΥΣΙΚΗ

Στο Παλαιό Ελαιουργείο της Ελευσίνας («Αισχύλεια 2007») ο Νίκος Πορτοκάλογλου.

– Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Αθηναίων απόψε στην Πλατεία Καπάψ (Τριφυλίας & Λάμψα, 8.30 μ.μ.) στους Αμπελόκηπους.

– Ρεσιτάλ του κλαρινετίστα Σπύρου Μουρίκη και της πιανίστριας Αθηνάς Καποδίστρια απόψε στο Συνεδριακό Κέντρο Πέτρου Μ. Νομικού στα Φηρά (29ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Σαντορίνης).

– «Μύθοι γυναικών» με την Μαρία Φαραντούρη και τη Λυδία Κονιόρδου στο Θέατρο Δάσους της Θεσσαλονίκης (9 μ.μ.).

– Συναυλία συμπαράστασης για τους πυροπαθείς με τον Γιάννη Κότσιρα διοργανώνει απόψε στο Κλειστό Γήπεδο Αγίου Θωμά (8.30 μ.μ.) ο Δήμος Αμαρουσίου. Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ.

– Διαδρομές του τάνγκο στον 20ό αιώνα με το συγκρότημα «Novitango» απόψε στην αυλή του Μουσείου Ελληνικών Λαϊκών Οργάνων (Διογένους 1-3, Πλάκα, 210 32.50.198).

ΘΕΑΤΡΟ

«Το γαλάζιο πουλί» του Μέτερλινγκ από το Εθνικό Θέατρο απόψε στο Ανοιχτό Θέατρο του Αλσους «Δημήτρης Κιντής» της Ηλιούπολης (9 μ.μ.).

– «Καπετάν Μιχάλης» του Νίκου Καζαντζάκη από το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης στο Αίθριο Δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου και Μυρσίνης, 8.30 μ.μ., «Μενάνδρεια 2007»).

ΧΟΡΟΣ

Η ομάδα σύγχρονου χορού «Αδράστεια» από τη Θεσσαλονίκη παρουσιάζει το «Παιχνίδι του Χρόνου» σε φιλοξενία της ομάδας χορού sinequanon απόψε, αύριο και μεθαύριο στον «Κρατήρα» (Αγ. Ορους 5, Κεραμεικός, Παρ.-Σαβ. 9 μ.μ., Κυρ 8 μ.μ.).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Το συγκρότημα «Tango Kinesis» εμφανίζεται απόψε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (9 μ.μ.) μετά τη χθεσινή αναβολή της παράστασης στο Θέατρο Δάσους λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών. Τα εισιτήρια που ήδη έχουν προπωληθεί ισχύουν κανονικά για την αποψινή βραδιά.

– Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τις παραστάσεις των Μόμιξ σε Θεσσαλονίκη (28, 29/11) και Αθήνα (1-7/12). Πληροφορίες: τηλ. 210 72.58.510.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή