ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΟΥΣΙΚΗ

Βραδιά τζαζ με τον Μίμη Πλέσσα, την Maria Markesini, τους «Bart De Win Quartet» και τους «Jurrian Berger Quartet» στη Ρωμαϊκή Αγορά (9 μ.μ.).

– «Λαλήματα Ονείρου». Ο Νίκος Ανδρουλάκης με τραγούδια από την Κρήτη και τη Σμύρνη απόψε στην αυλή του Μουσείου Ελληνικών Λαϊκών Οργάνων (Διογένους 1-3, Πλάκα, 8.30 μ.μ.).

ΒΙΒΛΙΟ

Οι εκδόσεις «Ξιφαρά» οργανώνουν εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «Τα νέα σχολικά βιβλία Φυσικής, Χημείας και Βιολογίας του Γυμνασίου και η διδακτική τους αξιοποίηση» στο καφέ του βιβλιοπωλείου «Ιανός» (Σταδίου 24, 6 μ.μ.).

ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ

«Οι μεταμορφώσεις του ανθρώπινου σώματος στην τέχνη του δυτικού κόσμου». Εναρξη κύκλου διαλέξεων με την Ιωάννα Βετσοπούλου στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης (Νεοφύτου Δούκα 4, 6-7.30 μ.μ.).

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Νύχτες Πρεμιέρας» («Αττικόν», «Απόλλων», «Δαναός» 1 και 2). Απόψε στον «Απόλλωνα» προβάλλονται οι ταινίες «Στον τρίτο πλανήτη από τον ήλιο», «Αστραφτερά Πέταλα», «Η απέραντη θλίψη της Ζοχάρα» και «Σπάσ’ τα».

– Συνεχίζεται το αφιέρωμα στον Κάρολ Ριντ στο «Ολύμπιον» της Θεσσαλονίκης.

ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Απόψε στις 8 μ.μ. στο Βυζαντινό Μουσείο εγκαινιάζεται η έκθεση «Μεσογειακή Γοτθική Αρχιτεκτονική (GothimΜed)».

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

«Η διδακτική της λογοτεχνίας στο Γυμνάσιο». Σεμινάριο για φιλόλογους ξεκινάει σήμερα στον «Πολυχώρο Μεταίχμιο». Πληροφορίες: τηλ. 211 3003500.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Εθνική Λυρική Σκηνή θέλοντας να συμβάλλει στην προσπάθεια υποστήριξης των πυρόπληκτων συμπολιτών μας, προσφέρει δωρεάν εισιτήρια για την παιδική όπερα «Η Σταχτοπούτα» του Ροσίνι σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων των περιοχών που δοκιμάστηκαν πρόσφατα από τις πυρκαγιές. Πληροφορίες: τηλ. 210 3600180.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή