ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΑΤΡΟ

Η περφόρμανς «Οταν είδα το 100% τέλειο κορίτσι για μένα» (σκηνοθεσία: Γεωργία Μαυραγάνη) παρουσιάζεται στην αυλή του θεάτρου «Επί Κολωνώ».

– Παράσταση κουκλοθεάτρου («Ο άνθρωπος πελαργός») με τους «Los Titiriteros de Binefar» στο Κέντρο Τεχνών Χαλανδρίου (7.30 μ.μ.).

ΧΟΡΟΣ

«Αυτό, που γδέρνει το τζάμι από τη μέσα πλευρά». Η Κατερίνα Παπαγεωργία (ομάδα «AdLib») απόψε και αύριο στο «Bios» (Πειραιώς 84, 9.30 μ.μ.).

ΜΟΥΣΙΚΗ

Το αυστριακό συγκρότημα «Ensemble Accentus» ερμηνεύει σεφαραδίτικη μουσική από τη Μεσόγειο στις «Ημέρες Μουσικής-Φθινόπωρο στη Ρόδο».

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

«Η Ρωμαϊκή Αγορά του Μάνου Χατζιδάκι». Ο Μάριος Φραγκούλης και η Ελλη Πασπαλά απόψε στο Θέατρο Βράχων (9 μ.μ.).

– Φιλανθρωπική συναυλία του συλλόγου παροχής βοήθειας και κατ’ οίκον νοσηλείας «Η Παμμακάριστος» στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη (8.30 μ.μ.). Συμμετέχουν οι Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Σάκης Μπουλάς, Αντώνης Μιτζέλος κ.ά.

ΒΙΒΛΙΟ

Εκδήλωση για τα πρώτα blog-βιβλία στο καφέ του βιβλιοπωλείου «Ιανός» (Σταδίου 24, 8 μ.μ.).

– Παρουσίαση του βιβλίου «Ο πόλεμος της Κορέας μέσα από τον φωτογραφικό φακό του Gil G. Joon» στο αμφιθέατρο Πολεμικού Μουσείου (7 μ.μ.).

ΟΜΙΛΙΑ

Το Ιδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου παρουσιάζει στο κοινό της Θράκης τον συγγραφέα Θανάση Βαλτινό στην ομιλία του με θέμα «Λογοτεχνία και παράδοση. Προσωπικές σχέσεις» (Ιδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, Οδυσσέως Ανδρούτσου-12 Αποστόλων, Ξάνθη).

ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ

Το Θεατρικό Εργαστήρι του ΚΘΒΕ διοργανώνει ακροάσεις αύριο και μεθαύριο στην Αθήνα στο θέατρο «Τζένη Καρέζη» (Ακαδημίας 3, τηλ. 210 3636144).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή