Συνδρομές στο Εθνικό Θέατρο

Συνδρομές στο Εθνικό Θέατρο

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια σειρά από νέες, πολύ σημαντικές δραστηριότητες ενεργοποιούνται από φέτος στο Εθνικό Θέατρο. Μεταξύ άλλων, η πρώτη κρατική μας σκηνή υιοθετεί, για πρώτη φορά στην ιστορία της, τον θεσμό των συνδρομών. Σκοπός της καλλιτεχνικής διεύθυνσης του Εθνικού Θεάτρου είναι να εδραιωθεί μια μακροπρόθεσμη σχέση με τους θεατές, καθώς επίσης να υπάρξει η δυνατότητα εισόδου στις παραστάσεις με ιδιαίτερα προσιτές τιμές και επιπλέον προνόμια.

Πιο συγκεκριμένα, καθιερώνονται επτά κάρτες συνδρομών, που προσφέρουν σημαντική έκπτωση στην τιμή των εισιτηρίων και άλλα πλεονεκτήματα. Η κάρτα «Φίλοι του Εθνικού Θεάτρου», μοναδική σε προνόμια, που προσφέρει απεριόριστο αριθμό εισόδων στις παραστάσεις του Εθνικού και αποτελεί μεταξύ άλλων ένα πρωτότυπο δώρο. Η κάρτα «Συνολική συνδρομή» που δίνει τη δυνατότητα στον κάτοχό της να παρακολουθήσει και τις 18 φετινές παραστάσεις του Εθνικού. Η κάρτα «10 παραστάσεις» με την οποία ο συνδρομητής παρακολουθεί δέκα από τις παραστάσεις που εκείνος επιλέγει, η κάρτα «7 παραστάσεις» (αντίστοιχη με την προηγούμενη), η φοιτητική κάρτα «Συνολική συνδρομή», η φοιτητική κάρτα «10 παραστάσεις» και η φοιτητική κάρτα «7 παραστάσεις». Πληροφορίες: τηλ. 210 5288280.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή