ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΥΝΑΥΛΙΑ

«Εκφραση αλληλεγγύης». Εννέα Διμερή Επιμελητήρια διοργανώνουν συναυλία για τους πυροπαθείς στην Αίθουσα Φίλων του Μεγάρου Μουσικής (8.30 μ.μ.). Πληροφορίες: Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, τηλ. 210 6993559, εσωτερικό 24.

ΘΕΑΤΡΟ

Η παράσταση «Καρόλου Ντηλ και Τσιμισκή» των Θοδωρή Γκόνη και Γιώργου Ανδρέου απόψε και αύριο στο Αίθριο των Μουσών του Μεγάρου Μουσικής (9 μ.μ.).

– «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη (παραγωγή του ΚΘΒΕ) από σήμερα έως και την Κυριακή στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης. Σκηνοθεσία: Γιάννης Ιορδανίδης.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Παράσταση-αφιέρωμα στον Κωνσταντίνο Καβάφη διοργανώνει απόψε στη Ρωμαϊκή Αγορά (9 μ.μ.) ο HATTA (σύνδεσμος των εν Ελλάδι τουριστικών ταξιδιωτικών γραφείων).

ΧΟΡΟΣ

Στο Θέατρο Badminton η Κριστίνα Ογιος και το «Ballet Flamenco de Andalucia».

– «Αυτό, που γδέρνει το τζάμι από τη μέσα πλευρά». Η χορογράφος Κατερίνα Παπαγεωργίου παρουσιάζει την έκτη κατά σειρά παραγωγή της χοροθεατρικής ομάδας Ad Lib απόψε για μια τελευταία βραδιά στο «Bios» (Πειραιώς 84, 9.30 μ.μ.).

– «Προς Εαυτόν-Υμνος στη Δήμητρα». Η χοροθεατρική ομάδα «συν+εργασία» (Αιμιλία Μπουρίτη, Νέλλη Πουλοπούλου, Σοφία Μάντη) στο «Μεταλλουργείο» (Πειραιώς 127, Γκάζι, 9.30 μ.μ.) έως και την Κυριακή.

ΕΚΘΕΣΗ

Το Ιδρυμα της Βουλής των Ελλήνων στο πλαίσιο της έκθεσης «Μαρία Κάλλας, 30 χρόνια μετά» διοργανώνει απόψε εκδήλωση με θέμα «Τα ελληνικά χρόνια της Μαρίας Κάλλας» (Μητροπόλεως 1 και Φιλελλήνων, 8 μ.μ.).

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Νύχτες Πρεμιέρας» («Αττικόν», «Απόλλων», «Δαναός» 1 και 1).

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Οι εισαγωγικές εξετάσεις για το προκαταρκτικό έτος της σχολής «Εμπρός-Θέατρο Εργαστήριον» θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου. Πληροφορίες: τηλ. 210 3252676.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή