ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΟΥΣΙΚΗ

«Επτά υψίφωνοι τραγουδούν για την Κάλλας» απόψε στο θέατρο «Ολύμπια» (8 μ.μ.). Συμμετέχουν οι Μάρθα Αράπη, Τζένη Δριβάλα, Δήμητρα Θεοδοσίου, Βασιλική Καραγιάννη, Μάτα Κατσούλη, Ελενα Κελεσίδη και Τζούλια Σουγκλάκου. Την Ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής διευθύνει ο Ηλίας Βουδούρης.

– «Ενα βήμα πιο κοντά». Ο Νίκος Πορτοκάλογλου σε μια «Γιορτή για τη Νεολαία» απόψε στο Θέατρο Βράχων (9 μ.μ.).

– Συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης με έργα Σιμπέλιους και Γκριγκ στο Μέγαρο Μουσικής της πόλης (9 μ.μ.).

– Στο Θησείο (Ηλεκτρικός Σταθμός, 8.30 μ.μ.) δίνουν συναυλία τα Μουσικά Σύνολα του δήμου Αθηναίων.

ΘΕΑΤΡΟ

«Βυσσινόκηπος» του Αντον Τσέχοφ. Πρεμιέρα στο θέατρο «Ασκηση» (Φραγκούδη 18-20, πίσω από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, τηλ. 210-92.36.992).

– «Η ζήλια σε τρία φαξ» της Εστέρ Βιλάρ (σκηνοθεσία: Δήμητρα Αράπογλου) στο θέατρο «Τόπος Αλλού».

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συνεχίζονται οι «Νύχτες Πρεμιέρας» με προβολές στους κινηματογράφους «Αττικόν», «Απόλλων», «Δαναός» 1 και 2.

ΕΚΘΕΣΗ

Εγκαίνια της έκθεσης «Παραδοσιακή αρχιτεκτονική 17ος-19ος αι. Δυτική Μακεδονία, Υδρα, Αθήνα. Αποτυπώσεις 1936-1942» απόψε στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο (Μέγαρο Παλαιάς Βουλής, Σταδίου 13, 7 μ.μ.).

ΧΟΡΟΣ

«Ταξίδι στο Νότο». Η Κριστίνα Ογιος και το «Ballet Flamenco de Andalucia» στο θέατρο Badminton για μια τελευταία βραδιά.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Στους δρόμους και τις γειτονιές των δήμων Μελίτης και Κοίλης». Εκδηλώσεις των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς σήμερα και αύριο στον αρχαιολογικό χώρο Πνύκας και Φιλοπάππου. Πληροφορίες: τηλ. 210-92.40.548.

– «Βραδιά ερευνητών 2007» (ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα που δίνει τη δυνατότητα στο ευρύ κοινό να γνωρίσει από κοντά τα επαγγέλματα του παρελθόντος και τους ερευνητές που τα μελετούν) απόψε στο Βυζαντινό Μουσείο (7-9 μ.μ.).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή