ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΑΒΒΑΤΟ

Ρεσιτάλ για κιθάρα και φωνή με τους Αλκη Κόλλια και Δημήτρη Κοτρωνάκη («Αλεκτον», Σφακτηρίας 23, Κεραμεικός, 9.30 μ.μ.).

– «1ο Φεστιβάλ Εθνικών Κοινοτήτων Δήμου Κορυδαλλού» στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου.

– Ημερίδα με τίτλο «Δημιουργώντας σε άλλο τόπο» διοργανώνει ο «Κοσμο-Πολιτισμός» στο Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών (Φερρών 18, 5-8.30 μ.μ.).

– «Το θεατρικό παιχνίδι στο πλαίσιο της τέχνης, της παιδαγωγικής, της διδακτικής και της επικοινωνίας». Ημερίδα θεατρικού παιχνιδιού στο κέντρο «Παιδίων Δράσεις» (Δημητρακοπούλου 70, Κουκάκι, τηλ. 210 92.21.778).

– «Ενα χρυσό δαχτυλίδι για τη Πασιφάη». Το βιβλίο της Χριστίνας Παπαδάκη (εκδ. Θυμάρι) παρουσιάζεται στο βιβλιοπωλείο «Ευριπίδης στη Στοά» (Ανδρέα Παπανδρέου 11, Χαλάνδρι, 12 μ.).

– Το Πυθαγόρειο Ωδείο παρουσιάζει το έργο του στον πολυχώρο του «Ιανού» (Σταδίου 24, 9.30 μ.μ.).

ΚΥΡΙΑΚΗ

Το σύνολο μουσικής δωματίου «Transcription Ensemble» στις «Ημέρες Μουσικής-Φθινόπωρο στη Ρόδο».

– Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Αγροτικό σπίτι, αστικό σπίτι» διοργανώνει το Κέντρο Μελέτης Νεώτερης Κεραμεικής με αφορμή τον εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Πληροφορίες: τηλ. 210 33.18.491.

ΔΕΥΤΕΡΑ

Παρουσίαση του βιβλίου της Ελφρίντε Γέλινεκ «Απληστία» (εκδ. «Εκκρεμές») στην Αίθουσα Λόγου της Στοάς του Βιβλίου (7.30 μ.μ.).

– Συζήτηση με θέμα «Μεταφράζοντας την Ευρώπη» διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Κέντρο Μετάφρασης στο Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών (7 μ.μ.).

– Διάλεξη του Δημήτρη Μαρωνίτη με θέμα «Ομηρικές γυναίκες στο αρχαίο δράμα: Ελένη-Κλυταιμνήστρα» στο θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ενωσης (7 μ.μ.).

– «Αγγέλα Παπάζογλου» με την Αννα Βαγενά στο Μουσείο Λαϊκών Οργάνων στην Πλάκα.

– Αφιέρωμα στον συνθέτη Λευτέρη Παπαδόπουλο στο Θέατρο Βράχων (9 μ.μ.). Τραγουδούν οι Γιώργος Νταλάρας, Γλυκερία, Κώστας Μακεδόνας, Μελίνα Ασλανίδου, Οναρ.

– Ξεκινάει εργαστήρι συγγραφικής τέχνης με τη Μαρία Γούσιου στη Θεσσαλονίκη. Πληροφορίες: τηλ. 2310 794.690.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή