ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΑΤΡΟ

Στο «Γκλόρια» οι «Ανθισμένες μανόλιες», του Ρόμπερτ Χάρλινγκ, από το περασμένο Σάββατο.

-Κάθε Δευτέρα και Τρίτη οι «Απόπειρες» του Martin Crimp, στο Ιλίσια-Ντενίση, σε σκηνοθεσία Αθαν. Καραγιαννοπούλου. Δευτερότριτα, στον Πάνω Χώρο του Θεάτρου του Νέου Κόσμου το έργο του Δημήτρη Γκενεράλη «Τρίχα στη σούπα», σε σκηνοθεσία Αρη Τρουπάκη. Δευτέρα και Τρίτη στις 9.30 μ.μ. στη νέα σκηνή του Αμφι-Θεάτρου «Είσοδος Κινδύνου», «Η ερωτευμένη νεκρή» του Τεοφίλ Γκοτιέ, σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου.

-Μέχρι 11/11 στο θέατρο «Κυδωνία» στα Χανιά «Το σκοτεινό μας υπόγειο» σε κείμενα του ποιητή Γιώργη Μανουσάκη και σκηνοθεσία Μιχάλη Βιρβιδάκη.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Οι Ελληνες του Καΐρου», λεύκωμα (εκδ. Κέρκυρα) παρουσιάζεται στις 12.30 μ.μ. στο Μουσείο Μπενάκη (Κουμπάρη 1).

-Ενημέρωση για τις συλλογές της Βιβλιοθήκης «Λίλιαν Βουδούρη» θα κάνει ο μουσικολόγος Ηλίας Γιαννόπουλος, στις 6 μ.μ. στο Μέγαρο Μουσικής.

-Ταξίδι στον κόσμο της ψυχανάλυσης, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα «Νίκος Σκαλκώτας» στο Μέγαρο Μουσικής, με τους Πίτερ Γκέι και Οτο Κέρνμπεργκ.

-Την Cedile Morrisson ως νέο αντεπιστέλλον μέλος υποδέχεται στις 7μ.μ. η Ακαδημία Αθηνών. Παρουσιάζει η ακαδημαϊκός Αγγελική Λαϊου.

-Εικοστά γενέθλια για την Εταιρεία Γενικής και Συγκριτικής Γραμματολογίας στις 7.30 μ.μ. στον «Ιανό» (Σταδίου 24). Εκδήλωση με θέμα «Το τέλος της λογοτεχνίας».

-«Η επιρροή του αρχαίου δράματος στην όπερα». Ομιλία του Σπύρου Μερκούρη στις 7 μ.μ. στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138).

ΕΚΘΕΣΗ

Τριάντα εννέα καλλιτέχνες παρουσιάζουν έργα τους στην γκαλερί Tagg (Ξενοκράτους 17-19). Τα έσοδα θα προσφερθούν στους πυροπαθείς του 2007. Μέχρι 17 Νοεμβρίου.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Μέχρι 18 Δεκεμβρίου, Δευτέρα-Τρίτη, ο Φοίβος Δεληβοριάς στον «Ζυγό» (Κυδαθηναίων 22, Πλάκα). Στις 9.30 μ.μ.

Επιμελεια: Ολγα Σελλα

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή