ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αφιέρωμα στον Αγγελο Τερζάκη από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Στη Νέα Σκηνή – Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας, στις 9 μ.μ.

– Η νέα εκπαιδευτική έκδοση σε ψηφιακή μορφή παρουσιάζεται σε ημερίδα στο Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στη Θεσσαλονίκη, στους εκθεσιακούς χώρους της Μονής Λαζαριστών.

– Η Εταιρεία Μελέτης Ελληνικής Ιστορίας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Ο πόλεμος του 1897». Στις 7 μ.μ. στην αίθουσα της Αρχαιολογικής Εταιρείας (Πανεπιστημίου 22).

– Το βιβλίο «Αθωότητες» του Κλεάνθη Δανόπουλου (Πατάκης) παρουσιάζεται στο βιβλιοπωλείο «Πατάκης» (Ακαδημίας 65) στις 7 μ.μ.

– Υποδοχή του αντεπιστέλλοντος μέλους της Ακαδημίας Αθηνών Johannes Koder στις 7 μ.μ. με ομιλία του προέδρου Π. Βοκοτόπουλου και ομιλία της ακαδημαϊκού Αγ. Λαΐου.

ΘΕΑΤΡΟ

Μέχρι τις 7 Ιανουαρίου παρατείνονται οι παραστάσεις στο θέατρο «Θησείο» για το έργο «Ποιος είναι ο κ. Κέλερμαν και γιατί λέει όλα αυτά τα βρωμερά πράγματα για μένα;». Μέχρι τις 7/1/08 και οι παραστάσεις του «ΟΝΟΡ» στο Θέατρο της Ανοιξης (Γερμανικού 20, Μεταξουργείο). Μέχρι 7/1 παράταση των παραστάσεων «Μια εποχή στην κόλαση» του Αρ. Ρεμπώ, στο Θέατρο του Νέου Κόσμου.

– Κάθε Τρίτη και Τετάρτη στο θέατρο «Αλκμήνη» (Αλκμήνης 12, Κάτω Πετράλωνα» το έγο της Κάρολ Τσέρτσιλ «Top Girls» σε σκηνοθεσία Ιωσήφ Βαρδάκη. Στο θέατρο «Αργώ» (Ελευσίνων 15, Μεταξουργείο) το «Βρέχει μωρά» του Χάρη Γεωργιάδη. Η Ομάδα Νάμα από σήμερα παρουσιάζει το Penetrator στο θέατρο «Επί Κολωνώ» (Ναυπλίου 12 και Λένορμαν). Τρίτη και Τετάρτη.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Δεύτερη συναυλία της Βασιλικής Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Στοκχόλμης στο Μέγαρο Μουσικής. Στις 8.30 μ.μ.

– Τελευταία παράσταση για τον Φοίβο Δεληβοριά στο «Ζυγό». Στις 9.30 μ.μ.

– Αποχαιρετά για το 2007 η Τάνια Τσανακλίδου στο «Μετρό» και επιστρέφει ξανά στις 7 Ιανουαρίου.

– Η Στέλλα Γαδέδη στο φλάουτο και ο Γιώργος Μουλουδάκης στην κιθάρα στις 9 μ.μ. στο θέατρο «Σφενδόνη» (Μακρή 4).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή