Ο Αστερίξ στο Μέγαρο σε ευρωπαϊκή «πρώτη»

Ο Αστερίξ στο Μέγαρο σε ευρωπαϊκή «πρώτη»

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ευρωπαϊκή «πρώτη» της νέας ταινίας του Αστερίξ, «Ο Asterix στους Ολυμπιακούς Αγώνες», φιλοξενείται στο Μέγαρο Μουσικής, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Megaron Plus την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου στις 8.30 μ.μ. στην αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη». Η ιδιαίτερη αυτή προβολή γίνεται σε συνεργασία με την κινηματογραφική εταιρεία Rosebud, ενώ ανάμεσα στους θεατές της ταινίας θα βρεθούν στην Αθήνα και οι πρωταγωνιστές της: ο Αλέν Ντελόν, ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ, η Αντριάνα Καρεμπέ, η Βανέσα Χέσλερ, ο σκηνοθέτης της Φρεντερίκ Φορεστιέ και ο παραγωγός Τομάς Λανγκμάν.

Για το κοινό του Megaron Plus θα διατεθούν 600 δελτία εισόδου, των οποίων η διάθεση θα αρχίσει την Τρίτη 15 Ιανουαρίου στις 10 π.μ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν από τα εκδοτήρια του Μεγάρου μέχρι δύο δελτία εισόδου ανά άτομο, με σειρά προτεραιότητας. Είναι η τρίτη κινηματογραφική ταινία με ήρωα τον μικροσκοπικό και τετραπέρατο Γαλάτη και το 12ο κόμικ που εκδόθηκε (το 1968). Στην ταινία θα παρακολουθήσουμε τους ανυπότακτους Γαλάτες να φτάνουν στην Αρχαία Ολυμπία με σκοπό να συμμετάσχουν στη μεγαλύτερη διοργάνωση όλων των εποχών, αλλά και να κερδίσουν την καρδιά μιας Ελληνίδας πριγκίπισσας, της Ειρήνης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή