Προτασεις

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΔΗΠΕΘΕ ΚΟΖΑΝΗΣ

«Δεν πληρώνω! Δεν πληρώνω!»

«Αίθουσα Τέχνης», Κοζάνη

Το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης παρουσιάζει την παράσταση του Ντάριο Φο «Δεν πληρώνω! Δεν πληρώνω!», σε σκηνοθεσία Κώστα Αρζόγλου και διασκευή Γιάννη Καραχισαρίδη. Πρωταγωνιστούν οι: Πάνος Σκουρολιάκος, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Αγγελική Δαλιάνη και Νίκος Ορφανός. Παρασκευή με Κυριακή, στις 9 μ. μ. (Πάρκο Αγ. Δημητρίου, τηλ. 24610-30.710).

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εκθεση Κ. Γιάνναρη

Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης

«Στην κόψη του ματιού» («Cuttinglance») είναι ο τίτλος της έκθεσης του Κωνσταντίνου Γιάνναρη, σε επιμέλεια Ντένη Ζαχαρόπουλου, που εγκαινιάζεται σήμερα στις 4 μ. μ. Η έκθεση περιλαμβάνει ταινίες μικρού μήκους, αποσπάσματα πειραματικών βίντεο, φωτογραφίες και εγκαταστάσεις. Την έκθεση συνοδεύει ένα έντυπο – προσωπική εικαστική μαρτυρία, αντί καταλόγου. Παρουσιάζεται στο πλαίσιο του 49ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Διάρκεια, έως 14 Δεκεμβρίου (Εγνατίας 154).

ΧΑΪΝΕΡ ΜΙΛΕΡ

Η Τριλογία της Μήδειας

Θέατρο «Ακτίς Αελίου», Θεσσαλονίκη

Το τρίπτυχο Ρημαγμένη Οχθη, Μήδειας Υλικό και Τοπίο με Αργοναύτες παρουσιάζεται υπό τον τίτλο «Η Τριλογία της Μήδειας», σε μια παράσταση «σε εξέλιξη» από το θέατρο «Ακτίς Αελίου». Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Νίκος Σακαλίδης. Πέμπτη με Κυριακή, στις 9 μ. μ και έως 7 Δεκεμβρίου (Χριστοπούλου 12, τηλ. 2310-229.249).

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ

Ελένη Πέτα

Μύλος Stage, Θεσσαλονίκη

«Ελένη Πέτα, Unplugged» είναι ο τίτλος της μουσικής παράστασης που παρουσιάζει η τραγουδίστρια στις 21 και 22 Νοεμβρίου. Η Ελένη Πέτα ερμηνεύει τραγούδια από τη νέα της δισκογραφική δουλειά, στην οποία διευρύνει το μουσικό ρεπερτόριό της, δοκιμάζοντας διαρκώς καινούργια ακούσματα (Α. Γεωργίου 56, τηλ. 2310-514.555).

ΔΗΠΕΘΕ ΣΕΡΡΩΝ

Συναυλία για τον «Ορφέα»

Δημοτικό Θέατρο «Αστέρια», Σέρρες

«Ενα τραγούδι για τον Ορφέα» τιτλοφορείται η συναυλία που διοργανώνει το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών και ο Ομιλος «Ορφέας», για την αποκατάσταση της τοπικής αίθουσας του «Ορφέα». Συμμετέχουν οι Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιώργος Ανδρέου, Χρήστος Θηβαίος, Γιώτα Νέγκα, Κώστας Λειβαδάς και Μανώλης Καραντίνης. 18 και 19 Δεκεμβρίου, στις 9 μ. μ. (Π. Κωστόπουλου 4).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή