Προτάσεις για το Σαββατοκύριακο

Προτάσεις για το Σαββατοκύριακο

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ: ΣΑΒΒΑΤΟ, 13.00

Μαουρίτς Κ. Εσερ

Σήμερα εγκαινιάζεται η δεύτερη ενότητα, «Ιταλική Περίοδος», της έκθεσης «Από το προσχέδιο στο αριστούργημα», με έργα του Ολλανδού καλλιτέχνη Μαουρίτς Κορνέλις Εσερ. Εως 18 Απριλίου, στο Μουσείο Ηρακλειδών (Ηρακλειδών 16, Θησείο).

ΑΘΗΝΑΪΔΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ, 17.00

Γιορτή του κόσμου

Γιορτή και θεατρική παράσταση για παιδιά μεταναστών και προσφύγων από τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση Praksis και τη Σύνθεση Εταιρεία Πολιτισμού. Και στις 8 μ.μ., πολυπολιτισμική γιορτή με μουσικές του κόσμου (Καστοριάς 34-36, Βοτανικός).

ΜΕΓΑΡΟ: ΣΑΒΒΑΤΟ, 11.00

Ημέρα της Τζαζ

Από τις 11 το πρωί μέχρι τα ξημερώμετα της Κυριακής, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών φιλοξενεί ένα μεγάλο μουσικό πανηγύρι αφιερωμένο στην τζαζ μουσική, με εκλεκτούς προσκεκλημένους όπως τον μπασίστα Ρον Κάρτερ, αλλά και με jam sessions, εκθέσεις, εργαστήρια και διαλέξεις (Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, τηλ. 210-72.82.333).

HALF NOTE: ΣΑΒΒΑΤΟ, 22.30

Vagabond Οpera

Από το ευρωπαϊκό cabaret του μεσοπολέμου, στη σύγχρονη όπερα, μία μπάντα που τιμά τον τσιγγάνικο ήχο αλλά και την ατμόσφαιρα του παλιού Παρισιού, ερμηνεύει σε 11 γλώσσες στη σκηνή του Half Note Jazz Club, έως και τις 22 Ιανουαρίου (Τριβωνιανού 17, Μετς, 210-88.40.600).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή