Προτασεις

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΤ ΒΑΪΛ

Σόνια Θεοδωρίδου

Δημοτικό Θέατρο Αγρινίου

Η Σόνια Θεοδωρίδου και ο Δημήτρης Γιάκας στο πιάνο ερμηνεύουν τραγούδια από τις συνεργασίες του Κουρτ Βάιλ με τον Μπέρτολτ Μπρεχτ, γαλλικά τραγούδια του Μεσοπολέμου, αλλά και αποσπάσματα από μιούζικαλ που έγραψε ο Γερμανός συνθέτης στην Αμερική. Εναρξη στις 9 μ. μ. (Χαρ. Τρικούπη 12, Αγρίνιο, τηλ. 26410-21.158).

ΔΗΠΕΘΕ ΡΟΥΜΕΛΗΣ

«Κατσαρίδα»

Δημοτικό Θέατρο, Λαμία

Το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης παρουσιάζει στο κοινό της Λαμίας την παράσταση «Κατσαρίδα» του Βασίλη Μαυρογεωργίου, σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη. Η παράσταση δίνεται κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή με τους ηθοποιούς Ευγενία Δημητροπούλου και Γιάννη Πλιάκη (Υψηλάντη 17, τηλ. 22310-33.325).

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Ηλίας Δεκουλάκος

ΜΙΕΤ, Θεσσαλονίκη

Δέκα χρόνια μετά τον θάνατο του καλλιτέχνη Ηλία Δεκουλάκου, το Μορφωτικό Ιδρυμα Εθνικής Τραπέζης παρουσιάζει μια μεγάλη έκθεση που αναδεικνύει την «ανατρεπτική γλώσσα του ζωγράφου» και «την προσωπική του στάση απέναντι στην πολιτική και την κοινωνική βία». Από τις 29 Ιανουαρίου (Βασ. Ολγας 108).

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Παιδικά πορτρέτα

Πολιτιστικό Κέντρο ΜΙΕΤ, Πάτρα

Το Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Μορφωτικό Ιδρυμα της Εθνικής Τραπέζης, παρουσιάζει την έκθεση «Φωτογραφίες μιας Ξεχωριστής Μέρας. Παιδικά πορτρέτα από τη Συλλογή του Νίκου Πολίτη». Η έκθεση περιλαμβάνει φωτογραφίες, πολλές εκ των οποίων έχουν τραβηχθεί από επαγγελματίες πλανόδιους φωτογράφους, αλλά και από ερασιτέχνες. Ολες συγκαταλέγονται στην κατηγορία της οικογενειακής φωτογραφίας, ένα είδος που συνθέτει και τη συλλογή του Νίκου Πολίτη. Εως 22 Φεβρουαρίου, σε επιμέλεια του Κωστή Αντωνιάδη (Πλ. Γεωργίου Α΄ & Κορίνθου).

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

«Μουσικό πρωινό»

Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης

Αύριο στις 11.30 μ. μ. το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στη Θεσσαλονίκη φιλοξενεί άλλο ένα «μουσικό πρωινό» όπου θα εμφανιστέι το τρίο ΙΑΜΑ, το οποίο αποτελούν οι νέοι καλλιτέχνες Γιάννης, Μαρία και Αντώνης Ανισέγκο, στο φλάουτο, το τσέλο και το πιάνο αντίστοιχα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή