Σε κρίσιμη κατάσταση η Ν. Ρίτσαρντσον

Σε κρίσιμη κατάσταση η Ν. Ρίτσαρντσον

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΤΥΧΗΜΑ. Δραματική τροπή είχε για τη Νατάσα Ρίτσαρντσον το μάθημα σκι σε χιονοδρομικό κέντρο του Καναδά, καθώς η 45χρονη ηθοποιός έπεσε και χτύπησε σοβαρά. Η Ρίτσαρντσον νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις σε νοσοκομείο. Επειτα από το ατύχημά της στο χιονοδρομικό κέντρο του Μον Τρεμπλάν, μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο και στη συνέχεια κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή της σε νοσοκομείο του Μόντρεαλ.

Οπως δήλωσαν εκπαιδευτές του κέντρου, η Ρίτσαρντσον έπεσε κατά τη διάρκεια μαθήματος στην πίστα αρχαρίων, χωρίς να χάσει τις αισθήσεις της ή να έχει εμφανή τραύματα. Λίγο αργότερα, όμως, άρχισε να μην αισθάνεται καλά, οπότε θεωρήθηκε αναγκαία η εισαγωγή της σε νοσοκομείο.

Η Νατάσα Ρίτσαρντσον είναι κόρη της Βανέσα Ρεντγκρέιβ και του σκηνοθέτη Τόνι Ρίτσαρντσον, ενώ η ίδια με την αδελφή της Τζόελι συνεχίζουν τη δυναστεία ηθοποιών που άρχισε ο παππούς της, Μάικλ Ρεντγκρέιβ και συνέχισαν η μητέρα της, η θεία της Λιν και ο θείος της Κόριν. Η ίδια είναι βραβευμένη με Τόνι για την ερμηνεία της στο «Καμπαρέ», ενώ έχει παίξει σε πολλές ταινίες, ανάμεσα στις οποίες η «Νελ», όπου γνώρισε τον σύζυγό της Λίαμ Νίσον.

Ο Ιρλανδός ηθοποιός βρισκόταν κι εκείνος στον Καναδά, αλλά για επαγγελματικούς λόγους. Ο Νίσον γύριζε στο Τορόντο τη νέα του ταινία, όταν έμαθε για το ατύχημα της γυναίκας του. Αμέσως εγκατέλειψε το πλατό και πήγε στο νοσοκομείο του Μόντρεαλ όπου νοσηλεύεται η Ρίτσαρντσον. Από το νοσοκομείο δεν υπάρχει επίσημο ανακοινωθέν ούτε εκτίμηση για τον χρόνο νοσηλείας της άτυχης ηθοποιού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή