Προτασεις

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Διασταύρωση

Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, Θεσσαλονίκη

Ο Ελληνας Δημήτρης Μεράντζας και ο Τούρκος Rfan n Rmen συνδιαλέγονται μέσα από τα έργα τους για την έννοια της σύγχρονης βίας με αφορμή την έκθεση «Διασταυρώσεις – Intersections» που εγκαινιάζει το Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στις 2 Απριλίου. Στους εκθεσιακούς χώρους της Μονής Λαζαριστών, έως 31 Μαΐου.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Αφιέρωμα στον Αρη Αλεξάκη

Πολιτιστικό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Την Τρίτη 31 Μαρτίου, το Μορφωτικό Ιδρυμα Εθνικής Τραπέζης, σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης, διοργανώνει εκδήλωση για το έργο του ακαδημαϊκού Αρη Αλεξάκη. Μιλούν ο αδελφός του, Βασίλης Αλεξάκης, οι ακαδημαϊκοί Μ.-Π. Μασόν, Γ. Φρέρης, Θ. Νικολαΐδης και Σ. Μπαλτζής και η υπεύθυνη εκδόσεων του Ιδρύματος, Α. Φιλιπποπούλου. 8 μ.μ. (Βασ. Ολγας 108).

ΘΕΑΤΡΟ

«Αγημα τιμών»

Θέατρο Σοφούλη, Θεσσαλονίκη

Η ομάδα «Πανδαιμόνιο 7» παρουσιάζει στο Θέατρο Σοφούλη το έργο του Νίκου Βασιλειάδη «Αγημα τιμών», σε σκηνοθεσία Γιάννη Ρήγα. Πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Καραμφίλης. Απόψε, στις 9.15 μ.μ. (Τραπεζούντος 5, τηλ. 2310-423.925).

ΜΟΥΣΙΚΗ

Στάθης Δρογώσης

Μύλος Stage, Θεσσαλονίκη

Την Πέμπτη 2 Απριλίου, ο Στάθης Δρογώσης παρουσιάζει μαζί με το συγκρότημα «Δραμαμίνη» τη μουσική παράσταση «Δε σε ξεχνώ» στο Stage του Μύλου. Στην παράσταση προβάλλονται πρωτότυπα βίντεο του νέου εικαστικού Γιώργου Κολιού, εμπνευσμένα κυρίως από τα τραγούδια (A. Γεωργίου 56, τηλ. 2310-514.555).

ΘΕΑΜΑ

Κινέζοι Ακροβάτες

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Το διάσημο Εθνικό Θέατρο Ακροβατών της Κίνας συνεχίζει τις παραστάσεις του στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, έως και αύριο, στις 9 μ.μ. (25ης Μαρτίου και Παραλία, τηλ. 2310-895.800).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή