Σέρλοκ Χολμς από τον Γκάι Ρίτσι

Σέρλοκ Χολμς από τον Γκάι Ρίτσι

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ. Μπορεί πολλοί να γνωρίζουν τον Γκάι Ρίτσι σαν τον πρώην σύζυγο της Μαντόνα, αλλά τον έχουν μάλλον αδικήσει. Ειδικά τώρα που ετοιμάζεται να παρουσιάσει την καινούργια του ταινία για τη ζωή του Σέρλοκ Χολμς, ο Βρετανός σκηνοθέτης μοιάζει να ετοιμάζεται να πάρει τη μεγάλη του εκδίκηση.

Είδαμε φωτογραφίες από τα γυρίσματα, παρακολουθήσαμε το τρέιλερ του φιλμ. Αν παρατηρήσει κανείς το ντύσιμο του Γκάι Ρίτσι, στη διάρκεια των γυρισμάτων, με το φουλάρι, το βαρύ σακάκι και την τραγιάσκα, καταλαβαίνει πόσο έχει επηρεαστεί από τον ήρωα της ταινίας. Πρόκειται για τον διασημότερο ίσως, μαζί και χαρισματικό ντετέκτιβ της ιστορίας.

Με εικόνες σπλάτερ, βόμβες, μποέμ πόρνες, ατμοσφαιρικό ντιζάιν, ορισμένοι αναρωτιούνται ήδη για το πού χάθηκε (στην πορεία) η δημιουργία του Αρθουρ Κόναν Ντόιλ. Με τον Τζουντ Λο και τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ σαν Σέρλοκ, στο καστ (και χωρίς να ξεχνάμε και το διαζύγιο), το φιλμ σίγουρα και θα συζητηθεί και θα κόψει εισιτήρια.

Ετσι κι αλλιώς έχει προγραμματιστεί να βγει στις αίθουσες γύρω στα Χριστούγεννα. Αλλά κρίνοντας από το τρέιλερ και μόνο ο Σέρλοκ Χολμς του Γκάι Ρίτσι είναι σίγουρα διαφορετικός, αφού «τόλμησαν» να τον «πειράξουν» ακόμη και ενδυματολογικά, αλλάζοντάς του το καπέλο με το οποίο τον είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Τι απέγινε αλήθεια το καπέλο του κυνηγού; Η πίπα; Η μπέρτα; Και ναι, φαίνεται από τα δύο λεπτά που φτιάχτηκαν για την προώθηση της ταινίας, ότι ο νέος Σέρλοκ είναι σέξι, ότι ο Δρ Γουάτσον, δηλαδή ο Τζουντ Λο, είναι όσο γοητευτικός πρέπει. Μένει να δούμε αν θα μας αρέσουν και οι παντόφλες του Σέρλοκ…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή